Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.
Sokan képtelenek elviselni az örökös sikertelenséget, a biztos bukásokat, az újabb és újabb kétharmados vereségeket. Ilyenkor aztán lehull az álarc és előkerül a valódi énje a nagyon európai, nagyon humánus, nagyon demokrata balliberálisnak.
A nagy #metoo hadjárattal elsöpörtek olyan ikonikus személyiségeket is, akik liberális világ eddig támadhatatlan képviselői voltak, bármily gyalázatos tetteket követtek is el korábban. A nők és homokosok molesztálása ügyében kirobbant botrány azonban őket sem kímélte. A legmeghökkentőbb persze az volt az egészben, hogy sokukat bemondásra, mindenféle bizonyíték nélkül vonták kínpadra. Kérdés azonban, hogy így jár-e például a kanadai miniszterelnök is? Vagy Soros György kedvenc politikusi ölebére mégsem vonatkoznak #metoo harc szabályai? Ő megúszhatja?
2017.08.15.
A liberális milliárdos, Soros György megsokszorozta lobbi-erőfeszítéseit, köztük a szülőhazája, Magyarország egyes törvényei elleni fellépését - írta hétfőn a The Washington Free Beacon konzervatív hírportál.
2017.04.19.
Gyorsan és szervezetten reagáltak a mai eseményekre a CEU párti tüntetők, a népszavazási kérdéssel meg tudták előzni nem csak az LMP-t, de még a Momentumot is!
2016.12.17.
Merkel és Putyin sem népszerű, Trump viszont rakétasebességgel tör fölfelé!
Amikor a fagyi visszanyal a balliberális idiótáknak...
2016.01.04.
A professzorasszony Bostonból osztja az észt. Ő például azt kifogásolja, hogy Orbán Viktor olyan politikus, aki megtartja a választási ígéreteit. Bár az is gaz, hogy a Nobel Békedíjas Obama ámokfutását tekintve nem meglepő, ha arrafelé csodálkoznak a betartott politikusi ígéreteken.
2015.12.11.
Oknyomozás és tanulmányírás Soros módra: Soros György pénzéért kuncsorogva bármekkora baromságot leír a magyar „tanácsadó” cég és balliberális média.
„Magyarország a felelős a párizsi merényletekért!” Vannak ezek a nyomorult senkiháziak. Nem adják föl… Akkor sem, amikor már minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy Magyarország az, amelyik kezdetektől fogva helyesen gondolkodott, és amit lehetett cselekedett, a beözönlő muzulmán hordával kapcsolatban. Erre jön egy ilyen baromarcú és Lázár János szavait kiforgatva eljut odáig, hogy Magyarországot teszi felelőssé a 130 legyilkolt áldozatért.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?