2017.12.15.
Újabb mszp-s képviselő csuklóján kattant a bilincs Czeglédy Csaba után. Ezúttal a szocialisták óbudai képviselőjéről derült ki, hogy drogkereskedő és ráadásul ügyvédként eljárva maffiamódszerekkel zsebeli ki az áldozatait.
2017.11.28.
Nem lehetne, hogy ezt a vatikáni celebet az ENSZ, az Unesco vagy valamelyik másik sóhivatal kinevezze békenagykövetté, vagy akár a keresztényeket gyilkoló muzulmánok védőszentjévé, vagy bármivé, és cserébe választanának helyette egy katolikus pápát?
2017.10.30.
Kevin Spacey-nek egy 1986-os ügy miatt kell magyarázkodnia. Egy akkor 14 éves fiút molesztált, sőt, meg akarta erőszakolni. A színész nem tagadta, de el sem ismerte a vádat, de bocsánatot kért. Aztán bejelentette, hogy eddig biszexuális volt, mostantól viszont meleg férfiként él…
Vérlázító! Vérlázító! Vérlázító! Ez a nő maga színtiszta hadüzenet! Hadüzenet minden ellen, ami normális ebben a világban. Hadüzenet az emberiség ellen, a kereszténység ellen, Európa ellen, a nemzet ellen, a családok ellen, és igen, a nők ellen is.
2017.09.03.
Mint kiderült, Sztálinék utasítására, a nyugati kommunista pártok ügynökök tízezreit építették be, sokszor papként, a Katolikus Egyházba. A kommunista küldetés célja: „hintsetek kételyt, szítsatok ellentéteket, kérdőjelezzétek meg a kétezeréves alapvető tanokat!”
Alkotmányba foglalják Romániában a melegházasság tilalmát! Egyetlen politikai erő sem mert nyilvánosan állást foglalni a polgári kezdeményezés ellen, amely alkotmányos szintre emelné a melegházasság tiltását.
A 2002-es hírhedt, választási csalásokkal megtűzdelt szoci gyűlöletkampány forgatókönyvét vette elő Botka László. Megosztás, gyűlöletkeltés és irigység a lumpenek szavazataiért
2017.04.19.
Gyorsan és szervezetten reagáltak a mai eseményekre a CEU párti tüntetők, a népszavazási kérdéssel meg tudták előzni nem csak az LMP-t, de még a Momentumot is!
2017.02.01.
Lehetetlen jelzőket találni arra, hogy mekkora szellemi, erkölcsi és politikai mélységekbe züllött Gyurcsány és sittes bandája. Most épp azzal riogatnak, hogy nem lesz elég gáz a fűtéshez… A valóság természetesen az, hogy a Gyurcsány-korszakkal szemben, most egészen biztosan lesz elég gáz a fűtésre!
2016.12.17.
Merkel és Putyin sem népszerű, Trump viszont rakétasebességgel tör fölfelé!

Ezeket a cikkeket olvastad már?