Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.
Sokan képtelenek elviselni az örökös sikertelenséget, a biztos bukásokat, az újabb és újabb kétharmados vereségeket. Ilyenkor aztán lehull az álarc és előkerül a valódi énje a nagyon európai, nagyon humánus, nagyon demokrata balliberálisnak.
Harcedzett emberek számára is sokkoló egy bizonyos dombóvári zalán (szándékosan csupa kisbetűvel!) facebookos ámokfutása. Az illető orvos, de szerintem, és kollégái szerint is szakmájának legnagyobb szégyene. Egy igazi genetikai hulladék…
Az örök isteni törvény: az árulók jussa a biztos bukás és az örök megvetés!
2018.07.16.
Élesebb nem is lehetne a kép: Zágráb a vb-döntő elvesztése után és Párizs a vb-döntő megnyerése után. Az egyik helyen méltósággal ünnepeltek, a másik helyen törtek-zúztak, gyújtogattak, fosztogattak. Az egyik egy kis katolikus ország fővárosa, a másik egy nagy nemzeté, amely a sokszínűség fővárosának mondja a fővárosát. Tessék választani!
A nagy #metoo hadjárattal elsöpörtek olyan ikonikus személyiségeket is, akik liberális világ eddig támadhatatlan képviselői voltak, bármily gyalázatos tetteket követtek is el korábban. A nők és homokosok molesztálása ügyében kirobbant botrány azonban őket sem kímélte. A legmeghökkentőbb persze az volt az egészben, hogy sokukat bemondásra, mindenféle bizonyíték nélkül vonták kínpadra. Kérdés azonban, hogy így jár-e például a kanadai miniszterelnök is? Vagy Soros György kedvenc politikusi ölebére mégsem vonatkoznak #metoo harc szabályai? Ő megúszhatja?
Már ezer lájkolójuk is van a facebookon… Úgyhogy egyelőre olyan nagyon nem kell még menekülni előlük, mint anno 56 után. Nagy az Isten állatkertje, megfér benne sok, végtelenül ostoba tulok is. Mint például az olyanok, akik szükségét érezték annak, hogy 2018-ban újra megalakítsák a munkásőrséget.
2018.04.30.
A „katolikus vezetők” kifogásolták, hogy a bajor kormány elrendelte, hogy minden állami közintézményben ki kell függeszteni a keresztet. Igen, jól olvassa a kedves olvasó. A katolikus bíborosok, püspökök kifogásolják a keresztet. Ide züllött a Német Katolikus Egyház vezetése.
2018.01.09.
Az index lassan odáig züllik, hogy még a régi, szélsőségesen liberális szennylap indexet is visszasírjuk. Amióta ugyanis Simicska g. Lajos alkoholmámorban írat cikkeket az indexesekkel, azóta az ostobaság olyan mély pöcegödrébe süllyedt a lap, ami Új Péterék alatt is elképzelhetetlen volt. Tóta W. ezekhez képest tényleg Pullitzer-díjas firkász. Láthatóan az a kiadott parancs, hogy bármi történik, bármilyen hír van, arról rosszat kell írni a kormányt gyalázva. Hogy közben egyszerre rúgnak bele az egyházakba és a határon túl élő magyarokba, az cseppet sem érdekli őket.
2018.01.04.
Adott volt egy férfinek született lény. Lefagyasztatta a spermáját. Majd átoperáltatta magát nőnek. Transznemű nőként leszbikus lett. Összeállt egy nővel, akit megtermékenyítettek az ő, korábban még férfiként lefagyasztott spermájával. Megszületett a gyermek és a transznemű lény anyaként akarta bejegyeztetni magát. Na, ez már a sokat látott német bíróságnak is sok volt…

Ezeket a cikkeket olvastad már?