2018.07.16.
Élesebb nem is lehetne a kép: Zágráb a vb-döntő elvesztése után és Párizs a vb-döntő megnyerése után. Az egyik helyen méltósággal ünnepeltek, a másik helyen törtek-zúztak, gyújtogattak, fosztogattak. Az egyik egy kis katolikus ország fővárosa, a másik egy nagy nemzeté, amely a sokszínűség fővárosának mondja a fővárosát. Tessék választani!
2018.05.20.
Még mindig bőven akadnak Európában olyan fafejű, idióta, kretén politikusok, akik azt hiszik, hogy ha nem lehet kimondani a valóságot, az igazságot, akkor az nem is létezik. Ha valaki mégis kimondja, hogy mi a valós helyzet, abba a bíróság fojtsa bele a szót és az igazat. Mintha valósággá válna Orwell rémálma az „újbeszélről”, ahol nem lehet a valóságról beszélni. Sőt, később már beszélni se nagyon…
Vérlázító! Vérlázító! Vérlázító! Ez a nő maga színtiszta hadüzenet! Hadüzenet minden ellen, ami normális ebben a világban. Hadüzenet az emberiség ellen, a kereszténység ellen, Európa ellen, a nemzet ellen, a családok ellen, és igen, a nők ellen is.
2016.03.25.
Már Olaszországban sem oly népszerű az "elnyűtt cipellős", idiótákkal szelfizgető, és a beözönlő gyilkos muszlim csürhét feltétel nélkül támogató pr pápa!

Ezeket a cikkeket olvastad már?