2017.12.15.
Újabb mszp-s képviselő csuklóján kattant a bilincs Czeglédy Csaba után. Ezúttal a szocialisták óbudai képviselőjéről derült ki, hogy drogkereskedő és ráadásul ügyvédként eljárva maffiamódszerekkel zsebeli ki az áldozatait.
A 2002-es hírhedt, választási csalásokkal megtűzdelt szoci gyűlöletkampány forgatókönyvét vette elő Botka László. Megosztás, gyűlöletkeltés és irigység a lumpenek szavazataiért
Sok, a Fideszt támogató emberrel találkoztam, akik hol felháborodva, hol lesajnálóan nyilatkoztak Gyurcsány újabb meghökkentő akciójáról, azaz a bevándorlási kvótát támogató aláírásgyűjtésről. Vérmérséklettől függően, ki szánalmas bohócnak, ki nagyon hülyének, ki pedig nyomorult hazaárulónak titulálja ezért Gyurcsányt, ám abban egyetértenek, hogy az aláírásgyűjtésük nagy baromság, fölösleges és hiábavaló.
Kész, vége! Az MSZP dicstelen útja a végére ért. Fejest ugrottak az udvarvégi ótvaros pöcegödörbe.
Gyurcsányt sokan őrültnek tartják. Valójában valószínűleg az is, de ennek ellenére képes hidegen, racionálisan, az érdekeinek megfelelően gondolkodni és cselekedni. Amikor őrültet játszik, akkor a leginkább hidegfejű játékos.

Ezeket a cikkeket olvastad már?