Nyomorultak

Nyomorultak

2018.11.06. | Inkvizítor

Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.

Tovább
+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

Tovább
+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

Tovább
2015.11.10.
„Az Európai Unió felbomlásának veszélyével fenyeget a menekültválság, főleg ha annak közös megoldása elé akadályt gördít a "téves nacionalizmus." Vélekedett hétfőn az EU soros elnökségét betöltő Luxemburg külügyminisztere. "Az Európai Unió széteshet, és ez ijesztően gyorsan végbemehet, ha kívül-belül az elzárkózás lesz a szabály a szolidaritás helyett"
Le akarja rombolni az emberiség minden eddigi értékét. És ehhez hű társakra talál a társadalom mindenféle szemetében, azaz a kommunistákban, a liberálisokban, a terméketlen és torz szexualitást követő véglényekben, a genderideológia elmeháborodottjaiban, az agyatlan feministákban, a szétszívott agyú drogosokban.
2015.10.27.
Orbán-kurcsány vitáról álmodik a futóbolond...
Már megint ezek az Istenverte liberálisok…. Naponta bizonyítékát adják, hogy a liberális az egy genetikai hulladék, egy evolúciós zsákutca, valahol az egysejtűek és az előgerinchúrosak között.
Vajon, ha a román hadsereg most megtámadná Magyarországot, akkor ki győzelmének örülne a véglény falkasházy tivadal???? A kérdés persze költői, hiszen tudjuk a választ.
2015.10.14.
Mit követhetett el életében szegény Göncz Árpád, hogy még a holttestét is eszközül kellett adja ezeknek a - nincs rájuk jobb szó - hullarablóknak?
2015.09.30.
Más öröm már nem maradt nekik, mint áruló és bukott nyugati politikusok Orbángyalázásának idióta módjára tapsikolni. Sekély e kéj… Nagyon sekély…
Kész, vége! Az MSZP dicstelen útja a végére ért. Fejest ugrottak az udvarvégi ótvaros pöcegödörbe.
Ezeknek a küldetéstudatos, Orbángyűlölő, lelki nyomorékoknak mindenki náci, de főleg a rendőreink! Egy vérlázító történet arról, hogy fideszes=náci, rendőr=náci, sőt úgy általában minden magyar ember náci. Kivéve persze ők néhányan…
Ti bevándorlóimádó idióták! Pont ugyanolyan lelki nyomorékok vagytok, mint a gyermeket rugdosó senkiházi nő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?