Nyomorultak

Nyomorultak

2018.11.06. | Inkvizítor

Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.

Tovább
+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

Tovább
+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

Tovább
A 2002-es hírhedt, választási csalásokkal megtűzdelt szoci gyűlöletkampány forgatókönyvét vette elő Botka László. Megosztás, gyűlöletkeltés és irigység a lumpenek szavazataiért
2017.04.19.
Gyorsan és szervezetten reagáltak a mai eseményekre a CEU párti tüntetők, a népszavazási kérdéssel meg tudták előzni nem csak az LMP-t, de még a Momentumot is!
2017.02.01.
Lehetetlen jelzőket találni arra, hogy mekkora szellemi, erkölcsi és politikai mélységekbe züllött Gyurcsány és sittes bandája. Most épp azzal riogatnak, hogy nem lesz elég gáz a fűtéshez… A valóság természetesen az, hogy a Gyurcsány-korszakkal szemben, most egészen biztosan lesz elég gáz a fűtésre!
2016.12.17.
Merkel és Putyin sem népszerű, Trump viszont rakétasebességgel tör fölfelé!
Rettenet. Rettenet az egész balliberális szubkultúra, úgy ahogy van. Náluk ocsmányabb, bűzösebb és ártalmasabb szemét- és ganékupacot nem látott még a Föld
2016.03.29.
Egyértelmű, hogy a történtek után Gyurcsány Ferenc a saját hitvesi ágyát és feleségét ajánlja föl egy éjszakára egy-egy elhagyott pasinak. Az ottani történésekről pedig a mindig hiteles hvg természetesen videoriportban számol be.
2016.03.25.
Már Olaszországban sem oly népszerű az "elnyűtt cipellős", idiótákkal szelfizgető, és a beözönlő gyilkos muszlim csürhét feltétel nélkül támogató pr pápa!
2016.03.21.
Magyarország az utcára küldte a menekülteket… És anyád hogy van, te hazug, szemét disznó?
Dolgozni láthatóan nem szeret és nem is tud. Balliberális politikusnak ezért aztán kitűnően megfelel.
Előbb utóbb minden szoci bizonyítja önmagáról, hogy miként kutyából nem lesz szalonna, úgy baloldali képviselőből soha nem lesz ember. Most épp a dr. molnár csaba nevű ex mszp-s, jelenleg a gyurcsány csürhébe tartozó európai parlamenti véglény írta ki magáról a facebookra, hogy egy genetikai hulladék.

Ezeket a cikkeket olvastad már?