Nyomorultak

Nyomorultak

2018.11.06. | Inkvizítor

Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.

Tovább
+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája

Tovább
+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…

Tovább
2018.01.04.
Adott volt egy férfinek született lény. Lefagyasztatta a spermáját. Majd átoperáltatta magát nőnek. Transznemű nőként leszbikus lett. Összeállt egy nővel, akit megtermékenyítettek az ő, korábban még férfiként lefagyasztott spermájával. Megszületett a gyermek és a transznemű lény anyaként akarta bejegyeztetni magát. Na, ez már a sokat látott német bíróságnak is sok volt…
2017.12.15.
Újabb mszp-s képviselő csuklóján kattant a bilincs Czeglédy Csaba után. Ezúttal a szocialisták óbudai képviselőjéről derült ki, hogy drogkereskedő és ráadásul ügyvédként eljárva maffiamódszerekkel zsebeli ki az áldozatait.
2017.11.28.
Nem lehetne, hogy ezt a vatikáni celebet az ENSZ, az Unesco vagy valamelyik másik sóhivatal kinevezze békenagykövetté, vagy akár a keresztényeket gyilkoló muzulmánok védőszentjévé, vagy bármivé, és cserébe választanának helyette egy katolikus pápát?
2017.10.30.
Kevin Spacey-nek egy 1986-os ügy miatt kell magyarázkodnia. Egy akkor 14 éves fiút molesztált, sőt, meg akarta erőszakolni. A színész nem tagadta, de el sem ismerte a vádat, de bocsánatot kért. Aztán bejelentette, hogy eddig biszexuális volt, mostantól viszont meleg férfiként él…
Vérlázító! Vérlázító! Vérlázító! Ez a nő maga színtiszta hadüzenet! Hadüzenet minden ellen, ami normális ebben a világban. Hadüzenet az emberiség ellen, a kereszténység ellen, Európa ellen, a nemzet ellen, a családok ellen, és igen, a nők ellen is.
2017.09.03.
Mint kiderült, Sztálinék utasítására, a nyugati kommunista pártok ügynökök tízezreit építették be, sokszor papként, a Katolikus Egyházba. A kommunista küldetés célja: „hintsetek kételyt, szítsatok ellentéteket, kérdőjelezzétek meg a kétezeréves alapvető tanokat!”
2017.08.15.
A liberális milliárdos, Soros György megsokszorozta lobbi-erőfeszítéseit, köztük a szülőhazája, Magyarország egyes törvényei elleni fellépését - írta hétfőn a The Washington Free Beacon konzervatív hírportál.
Azért ez nem kis teljesítmény! Egy több évtizede magyargyűlölő, magyargyalázó, besúgó kommunista szintjére sikerült legyaláznia önmagát Hont Andrásnak. Tegyük hozzá: rendkívül kitartó volt ebbéli leküzdő munkájában.
Címkék: hont andrás, hvg
2017.05.24.
Botka ígér. A terepjárós-rolexes Botka bármit megígér. Akár a 3.60-as kenyeret is...
Alkotmányba foglalják Romániában a melegházasság tilalmát! Egyetlen politikai erő sem mert nyilvánosan állást foglalni a polgári kezdeményezés ellen, amely alkotmányos szintre emelné a melegházasság tiltását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?