Nyomorultak


Élükön egy torzult agyú és torzult képű lelki nyomorulttal. Az egykor szebb napokat megélt európai liberálisok képtelen voltak, tán nem is akartak egy normális csúcsjelöltet ajánlani az európai választók számára. Egy Guy Verhofstadt nevű kretén vezérletével próbálnak besöpörni minél több voksot a földrész nyomorultjaitól.

Azt ma már mindek józanul gondolkodó ember látja, hogy a klasszikus – XIX. századi - liberalizmus rég kimúlt. Ami helyébe lépett, bitorolva a liberalizmus nevet, az már fényévezredekre van attól, amit egykor jelentett. A liberalizmus mai bitorlói a társadalom legtorzabb, deviáns szereplőinek voksait megvásárolva, néhány nihilsta milliárdos „világmegváltó” terveinek szolgálatába álltak.

A liberalizmus ma már a pride-on vonagló nemi nyomorékok, a beteges és minden korban köztörvényes, nyomorék vágyaiknak élő pedofílok, nyomorék gondolatvilágba zárt genderszörnyek, nyomorékagyúvá szívott narkósok képviselője. Ellenségei mindennek, ami történelmi és emberi érték, mindennek, ami többé teszi az embert egy magányos, halálra ítélt individuumnál. Gyűlölnek és eltipornának mindent, ami a hit, nemzet, család értékkörbe tartozik.

És ezek élére állt ez a Verhofstadt nevű véglény. Torzult arcán ott van létének és eszméinek minden nyomorúsága. Ez az arrogáns, ordítozó, fenyegetőző, követelőző idióta tökéletes megtestesítője pártjának és annak a nyomorék ideológiának, amit képviselnek.

Kampányolnak máris. Pénzük bőven van rá… Soros például biztos kedvét leli Verhofstadt portréiban.

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/63588/pics/lead_800x600.jpg
guy verhofstadt,kretén,liberális,negatív,negativista,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
András válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-11-11 21:05:08
Szegény Verhofstadt nem tehet semmiről .....hiszen 500 méterről is látszik hogy Difuse cerebrovascularis insultus -ban szenved..... !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-07 11:32:23
Nézzék a pofáját ennek az őrültnek, mert az minden elárul erről a nyomorultról !!!!
Te vég nélkül üvöltöző, senkiházi liberálbolsevik !
A napjaid, - meg a többi hülye liberális társaid napjai is - meg vannak számlálva.
Jövő év májusának idusán mehetsz koldulni a híd alá, te sz@rházi barom !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?