+18! Ráhel ellésétől Orbán lekurvaanyázásáig, avagy Sargentini Európája


Sokan képtelenek elviselni az örökös sikertelenséget, a biztos bukásokat, az újabb és újabb kétharmados vereségeket. Ilyenkor aztán lehull az álarc és előkerül a valódi énje a nagyon európai, nagyon humánus, nagyon demokrata balliberálisnak.

Némelyik Orbán Ráhel elléséről írogat és túlaltatást ígér a fideszes betegeknek, altatórvosként. A másik, egykori honatyaként, üzenetben szólítja föl párttársait arra, hogy az apjuk ravatalán tegyék magukévá az édesanyjukat. A harmadik, miután szétlopta a fővárost, nyugdíjból visszatérve nemes egyszerűséggel egy interjúban nyilvánosan kurvaanyázza a miniszterelnököt.

És a követőik is pontosan ugyanilyenek. Egymás után cigányozzák illetve nácizzák le Orbánt. Akasztással fenyegetnek minden Fidesz szavazót (hol vagyunk már a lebirkázástól! Az már szalonképes úri szóhasználatnak tűnik, ahhoz képest, ahogy mostanság fröcsögnek…) És azt kell mondjam, az aranyszínű audival matarészegen száguldozó és gátlástalanul káromkodó Szanyi kapitány ezekhez képest már csak kezdő gyermekszínész.

Mindez annyira európai, olyan igazán europeér - hogy Juncker, Soros és Merkel is megnyalja a tíz ujját ezek hallatán… Sargentini pedig elélvez a gyönyörtől. Ez ugyanis Sargentini Európája!

+18! Orbán Ráhel „elléséről" és „rühes, geci" érsekről ír egy liberális ajkai orvos...

Harcedzett emberek számára is sokkoló egy bizonyos dombóvári zalán (szándékosan csupa kisbetűvel!) facebookos ámokfutása. Az illető orvos, de szerintem, és kollégái szerint is szakmájának legnagyobb szégyene. Egy igazi genetikai hulladék... Olyan, nem csak alpári, hanem gyalázkodó stílusban ír rendszeresen a facebookra, hogy az még a balliberális magyar facebook cenzoroknál is kiveri a biztosítékot, rendszeresen letiltják a profilját.

Legalja... Íme, a tökéletes liberális mintapéldánya

Egy mondat, amely mindennél jobban önjellemzi az egész balliberális csürhét: „aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán." Sallai Róbert Benedek, kirúgott majd visszavett LMP tag, a párt volt országgyűlési képviselője ezt üzente a párttársainak Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Igazi liberális mondat: Orbán, a kurva anyád!

Az ember lassan elkezd szánakozva tekinteni Demszky Gáborra. Az egykori főpolgármester egyre inkább egy demens öregemberre kezd hasonlítani, aki most újabb szintet lépett. Lefelé. Demszky a 24.hu -nak adott egy terjedelmes interjút, amelyben Orbán Viktorral kapcsolatban is megszólalt. Konkrétan „kurvaanyázott" egy erőset. Mint egy igazi liberális.

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/59867/pics/lead_800x600.jpg
demszky gábor,dombóvári zalán,negatív,negativista,sallai róbert benedek,sargenti jelentés,sargentini,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-30 12:32:39
Minden itt idézett - és bárhol máshol elhangzott, leírt - undorító, normális (úgy értem: nem kommunista) emberhez méltatlan megnyilatkozásuk kapcsán kérdezem:
Látott, hallott már bárki a világon Orbán Viktortól és családjától hasonló, kiábrándító szöveget ?!
Aki látott (hallott) már ilyet, és ezt hitelt érdemlően bizonyítani is tudja, az jelentkezzen !!!
Meghívom egy vasvillával egybekötött, hétvégi "randevúra" !!!!
Ezek világéletükben aljas, mocskos, sz@rkeverő, bunkó parasztok voltak, ma is azok, és azok is maradnak !!!
Ennyi !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?