+18! Orbán Ráhel „elléséről” és „rühes, geci” érsekről ír egy liberális ajkai orvos…


Harcedzett emberek számára is sokkoló egy bizonyos dombóvári zalán (szándékosan csupa kisbetűvel!) facebookos ámokfutása. Az illető orvos, de szerintem, és kollégái szerint is szakmájának legnagyobb szégyene. Egy igazi genetikai hulladék…

ő dombóvári zalán, aneszteziológus orvos...

Olyan, nem csak alpári, hanem gyalázkodó stílusban ír rendszeresen a facebookra, hogy az még a balliberális magyar facebook cenzoroknál is kiveri a biztosítékot, rendszeresen letiltják a profilját.

Ez azonban nem zavarja ezt a véglényt abban, hogy továbbra is „Ráhel elléséről” elmélkedjen például. Orvosként nincs is ennél szégyenteljesebb kifejezés! Miközben egyébként azzal dicsekszik, hogy 20 ezer ember gyógyításában vett részt.

De bárkiről képes végtelen alpári stílusban írni, a posztjait például rendszeresen azzal a felkiálltással zárja, hogy „Kásler leszophat!”

A Pesti Srácok újságírónőjét így minősíti: „semmit nem ért el az életében azon kívül, hogy egy fideszes zsírdisznó kúrta…”  no meg imigyen: „Ez a csúnyán letaposott, szopósszájú, szétcsapott bárcás kurva a felcsúti törpekappan segglyukából lefetyeli magát ilyen rüheteggé.”

Senki és semmi iránt nincs benne tisztelet, ami a jobboldalhoz, kereszténységhez kapcsolódik. Márfi Gyula érsekről így írt: „lassan tényleg pofánverhetné már valaki ezt a faszszopó rühes gecit!”

A napi rendszerességgel gyalázkodó „orvos” posztjai közül nehéz lenne kiválasztani a legmocskosabbat, de talán az viszi a pálmát, amelyet Kerényi Imre halála kapcsán hányt a világ arcába: „remélem igaz a hír, egy mocskos gecivel kevesebb rontja a levegőt a világon”

dombóvári zalánról egyébként annyit érdemes még tudni, hogy ő volt az egyike azoknak az ajkai orvosoknak, akik országos médiahírt keltve felmondtak a kórházban.

Nos, az ő felmondásával egészen biztosan csak nyert a kórház. A megszólalásai pedig vajon kit minősítenek?

p. s.: az írás megjelenése után, úgy tűnik a facebook törölte dombóvári zalán összes profilját.

Az egyik legutolsó bejegyzéséről itt vannak a lementett képernyőfotók:

7
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/59466/pics/lead_800x600.jpg
dombóvári zalán,liberális,negatív,negativista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Sanyi 2018-10-14 22:10:17
Én értem a doki kirohanását, és valószínű mások is. Én azt gondolom, hogy a kirohanása Bayer Zsolt szintje. Aki mások megölésér buzdít és az ellenzéket, akár civileket a vérükben és taknyukban nyálukban és a belénél fogva vonszolna az úristen színe elé. Igen gyilkosságra szólított fel. Én már nem nézem a Híradót sem! Semmi hírt nem vagyok hajlandó meghallgatni, mert már unom hogy gyököt kell vonni abból amit mondanak a hírek alatt. Meg tudom ítélni, hogy társadalmilag az orvos a fontosabb és Bayernek el kell fogadnia, hogy másoknak velős vagy ocsmány stílusa van (így nekem is) A másik a P.S. a újságírás legalja, de ide írhatnám a 888.hu-t a TV2, az Origó, Lokál stb, stb . Ami a közös bennük, bár mit leiratnak következmények nélkül. Én szívesen kihívnám Bayer Zsoltot egy utcai verésre, ahol megmutathatná mennyire tudna a nyálamon a taknyomon és a belemen cibálni. Bebizonyítva ezzel, hogy nem csak pofázik, de cselekedni is tud. Te tudjuk, hogy csak egy hangember vagy Zsoltika. Nem kell a hőzöngés, ha ugyan olyannal találkozol mit te magad. Hiszen szavaid mint a méreg áradnak a médiából és másokat szándékosan bántasz. és lelkületüket mérgezed. Nem csodálkoznék, ha a gyerekedet szeretteidet megölnék bántó szavaid miatt. De, te Zsolt mélyen vagy és lelketlen baromként tengeted életed, Te a lábam ujját sem érintheted meg
Válaszolok
illes 2018-09-28 17:17:35
Mocskos állat patkány.
Válaszolok
Zsuzsanna 2018-09-25 19:17:28
Nagyon nehéz erről a jelenségről bármit is mondani.A mérhetetlen gyűlölet elveszi az eszüket,sürgősen kezeltetni kellene,mert ez nem csak orvosként,hanem bármilyen minőségében is veszélyezteti az egészséges társadalmat.Nincs igazság,ha ez nem nyeri el méltó büntetését.Az orvos társadalomnak ki kell vetni magából ezt a gennyes gócot,(hogy maradhatott ez a kollégák előtt titokban?)Ezzel is az egészségügy rettenetes helyzetét és a tisztességes orvosokba vetett bizalmat akarják aláásni.Senkit nem nyugtat meg,hogy ilyen bűnözők vannak az orvosok között.Vajon hogy végezte el az egyetemet?Ránézésre mindennek nézném,csak orvosnak nem.
Válaszolok
emem 2018-09-25 10:50:23
Az egész ember egy gusztustalan állat...! Mint akitől megvonták a napi adagot. Félelmetes egyébként, hogy milyen lelkivilága van ennek az embernek, és így altat betegeket!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-24 19:11:33
Ez egy agyament állat, nem orvos !!!!! >>>>>>>>>> Egyébként az Orvosi Kamara éppen mit csinál ?!
Ennek az idióta liberálbolseviknak sem jutott még el a tudatáig - addig az egyetlenegy agytekervényéig -, hogy pont ezzel a szemétláda mocskolódással juttatták oda az úgynevezett ellenzéket, ahol most éppen tartanak.
Ez a szint - történetesen - a bányászbéka valaga alatt van legalább egy arasszal !!!!
Még mindig nem értik, hogy az ilyen szemétséggel nem mennek semmire !!!!
Sőt, ezzel inkább segítik a FIDESZ-t, az Orbán kormányt a további hatalomban maradáshoz, mert ezt a fajta hülye dumát - pár ökör kivételével - már nagyon unják és meg is vetik a normálisan gondolkodó (tehát nem liberálbolsevik gazemberek) magyarok !!!!
Válaszolok
Hatamata 2018-09-24 17:16:13
A gond az, hogy ilyen genetikai hulladék orvos is lehet!
Válaszolok
gizella 2018-09-24 14:25:11
Sok ilyen zakkant van a kommentelők között,legyen bármi is a téma ,csak arra használják,hogy kiokádják magukból a mérhetetlen ,érthetetlen gyűlöletüket. No vajon a letakart számlának látszó fecnin (pont a lényeget) takarja ki és nem azért -e ,mert nem az övé ? + ha ilyen összegeket számláz havonta többször is (meg a hálapénz amit kizsarolnak a dokik) akkor nem hogy cáfolta ,hanem megerősítette a PS állítását. Az ilyen -pláne altatóorvosként ) könnyen hozzájut hallucinogén anyagokhoz ,amik már rég szétrágták az agyát,,vagy tényleg csak egy büdös bunkó :(
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?