Soros kedvenc ölebe vajon belebukik-e a fogdosási ügybe?


A nagy #metoo hadjárattal elsöpörtek olyan ikonikus személyiségeket is, akik liberális világ eddig támadhatatlan képviselői voltak, bármily gyalázatos tetteket követtek is el korábban. A nők és homokosok molesztálása ügyében kirobbant botrány azonban őket sem kímélte. A legmeghökkentőbb persze az volt az egészben, hogy sokukat bemondásra, mindenféle bizonyíték nélkül vonták kínpadra. Kérdés azonban, hogy így jár-e például a kanadai miniszterelnök is? Vagy Soros György kedvenc politikusi ölebére mégsem vonatkoznak #metoo harc szabályai? Ő megúszhatja?

Soros és politikai ölebe, Justin Trudeau, kanadai miniszterelnök

Miután Justin Trudeau kanadai miniszterelnök múlt hét hétfőn tagadta, hogy 18 évvel ezelőtt megfogdosott volna egy újságírónőt, a politikust meggyanúsító nő újra kiállt a nyilvánosság elé azzal, hogy fenntartja, amit mondott – tudósít az index.

A 2000 augusztusában történtekről már akkor az eset után megjelent egy cikk a helyi lapban. Trudeau tanárként vett részt egy jótékonysági eseményen, ahol – a lap állítása szerint – megfogdosta a fiatal riporternőt. Trudeau gyakorlatilag beismeréssel felérő, nem is túl elegáns bocsánatkérése így hangzott:

"Ha tudtam volna, hogy egy országos hírlapnak tudósít, akkor jobban odafigyeltem volna"

Írta a lap cikkére reagálva. Magyarán, a fogdosást nem bánta, csak azt sajnálta, hogy kiderült, mivel nem akárkit fogdosott…

Ma már egészen másként kommunikál, sőt, másként is emlékszik. Azt mondja, nem emlékszik semmiféle kellemetlen helyzetre, de biztos abban, hogy nem viselkedett helytelenül.

Magyarázkodott a beismeréssel felérő „bocsánatkérés” miatt is. Most azt állítja, hogy csak akkor csak azért kért bocsánatot, mert úgy érezte, hogy nagyon másként élték meg a történéseket.   

Minderre a napokban közleményben reagált az egykori eset szenvedő alanya is, amelyben leszögezi, hogy Trudeau valóban bocsánatot kért tőle a történtekért, de további részleteket nem akar elmondani az esetről:

"Nem akartam többet foglalkozni az esettel akkoriban, és most sem akarok. Ezen a közleményen kívül már nem fogom kommentálni ezt az ügyet, és újabb részleteket sem akarom az esettel kapcsolatban megosztani"

Mindebben az a megdöbbentő, hogy sztárokat, ismert személyiségeket, más politikusokat ennél sokkal kevesebb bizonyíték alapján, sokkal kevésbé egyértelmű ügyek miatt menesztettek, kirúgtak, lemondásra kényszerítettek. Soros György politikai ölebe azonban úgy tűnik – egyelőre – ezt is megússza.

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/55311/pics/lead_800x600.jpg
justin trudeau,metoo,negatív,negativista,soros györgy,szexuális zaklatás,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-08 11:42:53
"Madarat tolláról, embert barátjáról !!!!!!"
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?