Proletárdiktatúra fenyeget! Feltámadt a Munkásőrség!


Már ezer lájkolójuk is van a facebookon… Úgyhogy egyelőre olyan nagyon nem kell még menekülni előlük, mint anno 56 után. Nagy az Isten állatkertje, megfér benne sok, végtelenül ostoba tulok is. Mint például az olyanok, akik szükségét érezték annak, hogy 2018-ban újra megalakítsák a munkásőrséget.

Ha volt elképesztően ostoba, felesleges és egyúttal vérlázítóan gyomorforgató galeri a szocializmus idején, nos, az a munkásőrségnek nevezett tivornya haderő volt. Ráadásul mind ehhez még valódi fegyvert is kaptak a kezükbe. Az ország nagy szerencséjére persze a tivornyázáshoz és az antifasiszta pofázáshoz jobban értettek, mint a fegyverforgatáshoz, így aztán 1989-ben néhány nap leforgása alatt dicsőségesen megfosztották őket fegyvereiktől a saját elvtársaik, majd azonmód szélnek is eresztették az egész díszes operetthadsereget.

A kutya se szerette őket és a kutyának sem hiányoztak. De most mégis feltámadtak!

A munkásőrség országos parancsnoka 2018-ban...Néhány 70 feletti régi munkásőr elvtárs visszaálmodta magát a fiatalságába, ami rendben is van, hiszen a demenciának nem nagyon lehet parancsolni, nem is gyógyítható, kiváltképp annyi Kőbányai és Munkás után…

Szóval ez még érthető, de hogy hogy keveredett közéjük az a 29 éves srác, akiből rögvest országos munkásőr parancsnokot kreáltak, az fölfoghatatlan. Röhelyes az egész, hiszen ez a vörös csillagos sityakkal a hóna alatt feszengő, jóllakott napközisre hasonlító parancsnok egyébként pont akkor született, amikor szétzavarták ezt a mocskos brigádot. 1989-ben. Viszont a parancsnoki egyenruhás képein legalább jót lehet röhögni.

A legszebb a nyelvezetük az egészben. Mintha a Csapd le csacsi című filmből léptek volna ki a facebookos megszólalók… Elvtársak és antifasiszta hősök. A napi fasisztázás mellett a szovjet hadsereg, no meg Kádár János éltetése.

A vörös csillag felét feketére mázolták...Az már csak hab a tortán, hogy a „kekeckedő” bíróság 2018-ban nem engedélyezte a munkásőr szó használatát az egyesület számára, se a vörös csillagot a jelképükben. Így aztán a munkásőrség helyett lett Acélszürke Hagyományőrző Egyesület, a vörös csillag egyik felét pedig bemázolták feketére. Így sikerült hát kitörniük az illegalitásból...

Remélem, fegyvert azért nem tudnak szerezni! Kifejezetten önveszélyesek lennének ennyi ésszel fegyverrel a kezükben.

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/54384/pics/lead_800x600.jpg
kádár jános,munkásőrség,negatív,negativista,proletárdiktatúra,szocializmus,szovjet hadsereg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-19 18:57:57
Tényleg nagy az Isten állatkertje, bár egyesek szerint nem ez a legnagyobb probléma !!!
A probléma alapvetően az, hogy valami idióta ökör nyitva hagyta az állatkert ajtaját !!!!
Ezek után már sokkal nehezebb a megháborodottakat újból összeterelni, és megfelelő módon kezelni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?