A bíróság elrendeli az orwelli rémálmot, az „újbeszélt” a migránsok érdekében?


Még mindig bőven akadnak Európában olyan fafejű, idióta, kretén politikusok, akik azt hiszik, hogy ha nem lehet kimondani a valóságot, az igazságot, akkor az nem is létezik. Ha valaki mégis kimondja, hogy mi a valós helyzet, abba a bíróság fojtsa bele a szót és az igazat. Mintha valósággá válna Orwell rémálma az „újbeszélről”, ahol nem lehet a valóságról beszélni. Sőt, később már beszélni se nagyon…

Françoise Schepmans. Molenbeek polgármestere

A brüsszeli Molenbeek negyed polgármestere ugyanis úgy döntött, hogy beperli a Fox News amerikai televízió egyik munkatársát rágalmazás miatt. Szerinte ugyanis rossz hírét keltette a kerületnek egyebek mellett azzal, hogy azt "a dzsihadizmus európai fővárosának nevezte."

"Megbocsáthatatlan, amit az újságíró állít" - mondta Françoise Schepmans polgármester. Szerint a tudósító, a brit Katie Hopkins "meg akarja törni Molenbeeket":

"Az újságíró a dzsihadizmus európai fővárosaként hamis képet fest Molenbeekről. Támadást intézett a negyed minden lakosa ellen, és nem hagyhatjuk, hogy ez tovább folytatódjon"

- mondta a polgármester a La Derniere Heure című belga napilapnak.

Hopkins egyébként pár nappal ezelőtt megszólította Schepmanst az utcán, és kérdőre vonta amiatt, hogy a helyi hatóságok nem tudták hamarabb elfogni Salah Abdeslamot, a 2015. november 13-i párizsi terrortámadások feltételezett főszervezőjét, miközben a férfi már korábban is ismert volt a bűnüldöző szervek előtt. 

Françoise Schepmans és Katie Hopkins

Molenbeek azután került a nemzetközi érdeklődés középpontjába, hogy kiderült, hosszabb-rövidebb időre többen is megfordultak a negyedben a 2015-ös párizsi és az azokat követő brüsszeli merényletek elkövetői közül.

Ráadásul nem Katie Hopkins találta ki a "dzsihadizmus Európai fővárosa" elnevezést Molenbeekkel kapcsolatban, a nemzetközi, sőt, néha a belga sajtóban is rendszeresen így nevezik a túlnyomó többségben radikális muzulmánok által lakott városrészt.

És persze arról sem beszél ez a kretén baloldali politikus, hogy az elmúlt évek minden véres európai terromerényletének szálai Molenbeekbe vezettek, ahogy arra a riporter is rámutatott.

Emlékezetes, hogy erről a negyedről készített döbbenetes erejű videót Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti képviselője is, szintén az európai dzsihadizmus fővárosának nevezte Molenbeeket:

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/52886/pics/lead_800x600.jpg
françoise schepmans,migránsok,molenbeek,muzulmán csürhe,muzulmánok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?