Megtagadták Jézust, a kereszténységet a német bíborosok!


Élénken él bennem egy rövid video: Benedek pápa találkozása a német bíborosokkal, püspökökkel. A többségük nem volt hajlandó elfogadni a Szentatya feléje nyújtott kezét. Na most ugyanezek a „katolikus vezetők” kifogásolták, hogy a bajor kormány elrendelte, hogy minden állami közintézményben ki kell függeszteni a keresztet. Igen, jól olvassa a kedves olvasó. A katolikus bíborosok, püspökök kifogásolják a keresztet. Ide züllött a Német Katolikus Egyház vezetése.

Elképesztő az érvelésük is. Szerintük ez megosztottságot okoz, vitákat szül még a plébániákon is. És különben is, erről, és a bajor keresztény hagyományokról egyeztetni kellett volna az ateistákkal, muzulmánokkal, zsidókkal.

Kikeltek a német egyházi vezetők a kereszt ellen!

Minden kommentár nélkül teszem közzé a hírt. A véleményem a müncheni érsekről és a vatikáni celeb, Ferenc többi liberális talpnyalójáról ugyanis nagyon nem tűrne nyomdafestéket... Megosztottságot és nyugtalanságot okozott a bajor tartományi kormány azzal a döntésével, hogy kötelező kifüggeszteni a keresztet a németországi tartományban működő állami hivatalokban - mondta a német katolikus püspöki konferencia elnöke egy hétfői lapinterjúban.

Na, most képzeljük el mindezt kétezer évvel ezelőtt!

Jézus Krisztus, a nyilvános fellépése előtt egyeztetni kezd Poncius Pilátussal, a zsidó vezetőkkel és mondjuk Aphrodité papnőivel az Evangéliumról… Merthogy nem akarja megsérteni senkinek sem az érzékenységét a tanaival.

Nos, ebben az esetben egészen biztosan nem lenne most Reinhard Marx bíboros, mert nem létezne a Katolikus Egyház, no meg közel kétezer éves keresztény Európa sem, talán már a fehér ember sem nagyon.

Mondjuk Marx bíboros és a hozzá hasonló liberális Egyház-árulók hiánya nem lenne hátrány…

Vajon kit képvisel a szélsőségesen liberális, közismerten homoszexuális Reinhard Marx bíboros?

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/51924/pics/lead_800x600.gif
kereszt,kereszténység,negatív,negativista,reinhard marx,vatikáni celeb,vatikáni médiaceleb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?