Ferenc megint nagyot ment az elmúlt hetekben…


Nem lehetne, hogy ezt a vatikáni celebet az ENSZ, az Unesco vagy valamelyik másik sóhivatal kinevezze békenagykövetté, vagy akár a keresztényeket gyilkoló muzulmánok védőszentjévé, vagy bármivé, és cserébe választanának helyette egy katolikus pápát?

Ferenc ismét nagyot ment az elmúlt hetekben. Először is a liberális füleknek oly kedves szólamokat hangoztatva a béke világnapját, kinek másnak, mint a menekülteknek és a migránsoknak szentelte. Mert hát mi más lenne fontosabb a katolikus pápának, mint a muzulmán beözönlők?

Aztán amikor kiderült, hogy a Ferenc által szentté avatott II. János Pál egy franciaországi szobráról az államtancsácsi döntés értelmében el kell távolítani a keresztet, mert - a keresztény Európa közepén - sérti mások érzékenységét, na akkor a vatikáni celeb kussban volt. Nem emelte föl a szavát II. János Pál emlékének, és az egész Katolikus Anyaszentegyház meggyalázása ellen!

Mit tett ehelyett? Elutazott Mianmarba. Ami egy kis állam Ázsiában, ahol pár tízezer keresztény él. Viszont kemény katonai diktatúra, ahol a buddhisták épp kiirtják a pápa által imádott muzulmánokat, a rohinjákat. Ez kétségtelenül elítélendő és nem tolerálható cselekedet a mianmariaktól, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a mostani véres akciók megtorlásul történnek a szélsőséges rohinják gyilkos terrorakcióért. És nagyon szép dolog, hogy a pápa ez ellen föllép. Csak mondjuk nem ártott volna előtte ellátogatnia olyan országokba is, ahol viszont ezer és ezer számra irtják a keresztényeket, leginkább a katolikusokat. És kiállni értük.

Talán valaki szólhatna végre a liberálisok kedvenc pápájának, hogy tényszerűen a világ legüldözöttebb vallása a katolikus. Minden ötből négy ember katolikus, akit a hitéért öltek meg a világon! És Ferenc a muzulmán migránsoknak szenteli a béke világnapját és elutazik az Isten háta mögé, hogy védje a muzulmán rohinjákat…

Ha én ezt nem értem, akkor biztosan bennem van a hiba! Biztosan bennem van a hiba?

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/45324/pics/lead_800x600.jpg
ferenc pápa,katolikus,muzulmánok,negatív,negativista,rohinják,vatikáni celeb,vatikáni médiaceleb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?