Napi zaklatás: most egy sztárszínészt vádoltak meg egy kisfiúval!


Kevin Spacey-nek egy 1986-os ügy miatt kell magyarázkodnia. Egy akkor 14 éves fiút molesztált, sőt, meg akarta erőszakolni. A színész nem tagadta, de el sem ismerte a vádat, de bocsánatot kért. Aztán bejelentette, hogy eddig biszexuális volt, mostantól viszont meleg férfiként él…

A nagy zaklatási leleplező botrány egy újabb nagy fejezetét nyitotta meg Anthony Rapp. Ő ugyanis meleg érfit, aki zaklatás áldozata lett. Ráadásul még gyerekként!

Ő vádolta meg Kevin Spacey-t, hogy 1986-ban, amikor Rapp még 14 éves gyermekszínész volt, a lakására csalta, fogdosta, meg akarta erőszakolni. Végül a fiatalember el tudott menekülni.

Később csak ismerőseinek beszélt az ügyről, feljelentést nem tett, most állt elő a csúnya történettel.

Maga Spacey nem tagadja, de be sem ismeri a történteket. Azt mondta, hogy egyáltalán nem emlékszik ilyesmire, ha mégis megtörtént, akkor az azért lehetett, mertnagyon részeg volt, és ez esetben bocsánatot kér a szörnyű tettéért.

Ezzel nem ért véget a történet, ugyanis Kevin Spacey is coming outolt a történet kapcsán! A magánéletét eddig féltve őrző sztár bejelentette, hogy eddig szeretett férfit és nőt egyaránt, azaz biszexuális volt, de mostantól meleg lesz…

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/44198/pics/lead_800x600.jpg
kevin spacey,meleg,negatív,negativista,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?