Papp Réka Kingát egy iszlám országban nyilvánosan lefejeznék! „és akko’ mi van?”


Papp Réka Kinga - az antinő. Sőt antiember...

Vérlázító! Vérlázító! Vérlázító! Ez a nő maga színtiszta hadüzenet! Hadüzenet minden ellen, ami normális ebben a világban. Hadüzenet az emberiség ellen, a kereszténység ellen, Európa ellen, a nemzet ellen, a családok ellen, és igen, a nők ellen is.

Amint a videoban látható, Papp Réka Kinga migránspáytolgató genderista feminista szerint:

„Európa iszlám lesz? És akko’ mi van? Akko’ mi a Jó Isten van?”

Megint eljutottunk a végletekig. Innen tényleg nincs tovább. Megint a fölvetődik: vagy ő vagy mi! Neki és nekünk biztosan nincs egyszerre hely ebben az országban szabadon.

Nincs más megoldás! Vagy azonnal és örökre elmegyógyintézetbe zárják, vagy örökre kiutasítják az országból, mondjuk Pakisztánba!

Agyon ugyanis nem üthetjük, tiltja a keresztény vallásunk. És az benne a legszebb, hogy ha már muzulmánok lennénk - amit ő normálisnak tart - akkor nem csak hogy lefejezhetnénk nyilvánosan a hülyeségeiért, hanem még dicsőség is járna érte… De én még ezért sem leszek hajlandó muzulmánnak lenni!

9
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/43650/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,balliberális firkász,balliberális szubkultúra,feminista,genderideológia,genetikai hulladék,muzulmán csürhe,negatív,negativista,papp réka kinga
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
László,Ferenc 2017-10-18 06:03:58
"Okosan" félre magyarázzák minden szavát! Bolond likból bolond szél fú!!!! Miért kell kritizálni azt,hogy segíti a prostikat ?! Akinek bűn ez,az ne járjon a prostikhoz ....
Válaszolok
Botka 2017-10-17 14:43:37
Ma Magyarországon ha jól tudom van egy nőgyűlölő Kereszténydemokrata párt akiknek egyetlen szavazója is alig akad.Ennek a nőnek minden szava igaz.Talán ha Németországban szétnéznénk ott mennyi török él?"És akkor mi van"Ide jelenlegi gazdasági viszonyok mellett egy sem jön még akkor sem ha kényszeríteni akarják őket.Aki itt erről forumokat,vitaműsort rendez azt hiszem holmi álomvilágban él!
Válaszolok
katica 2017-10-17 11:53:11
Ez a hülye k.... nem irányadó,csak sajnálni tudom,mindig osztja az észt a Havas műsorában.Egy szavával sem értek egyet.Nem látja a fától az erdőt és nem is akarja.Újabban a prostikkal csinált interjút, szárnyai alá vette Őket.Én inkább Havast hibáztatnám, hogy teret ad ilyen némbereknek de hát Őt sem kell félteni,mindig úgy helyezkedett, hogy haszna legyen belőle.
Válaszolok
Rita válasza: Róbert bejegyzésére 2017-10-17 00:34:51
Na ne!
Válaszolok
Róbert válasza: Neknem ezkell bejegyzésére 2017-10-16 19:26:25
látom ismered az alap köveit a vallásnak ... és magának a történelmüknek stb stb... családcentrikusság alap az iszlámban... mégha 4 nővel is házasodhat akkor is de van egy réteg aki fanatikus mint ahiogy a katolikusok is inditottak szent háborukat(keresztes hadjáratok) az teljesen rendben volt a boszorkény égetésel hűtlen nők kivégzésével stb persze araboknak is meg van a maguk hagyománya nem bántom a kulturájukat sőt sok dologgal egyet értek kivéve a radikális réteggel pl tiltja a drog alkohol fogyasztást a dohányzást(utóbbiban én is vétkes lennék) de gazdag kultura... szokások stb lényeg az hogy ha kicsit jobban utána jár és esetleg ismer kulturált arab családokat tudja hogy egy bizonyos csoportol nem sokban külömbözik a kultura mégis megtürjük öket kb 2-3-400 éve az országban mivel a nő nem beszélhet férfiakkal nem hálhat más férfiakkal nem öltözködhet "picsa" szoknyába meg meltartóba ha ez itt is működne jobb kulturáltab világban élnénk amenyiben a házastársi köteleségének nem tesz eleget a férj vagy a a valás szerint meg szabotal szemben cselekszik a nővel ugy jogánban áll a nőnek elválni bár bizonyitani kell erőszakos közösülés kényszer házasság sem létező dolog mert amennyiben a fiatalok nem akarják egymást nem kötelezheti a szülő házasságra igaz muzulmán nő csak muzulmán férfival ám muzulmán férfi bármely monoteista vallású nővel házasodhat és igen némely radiokálisabb iszlám csoportnál még a női "körülmetélés létezik" a modernebb felvilágosultabb arabok közt többek közt egyiptomba se létező dolog és ha már gyerekek háborúba küldése.... sok más nép is küldöt gyereket nőt háborúba... ezekkel miért nincs probléma? ahogy az europai ember előtt is ott a választás hogy katona lesz e vagy sem ugy az iszlamisták közt is van választás egyegy (Sztálin Hitler )jelegű vezető okozza ugyan azt a problémát mint anno a régi szép időkbbe ilyenek mindig lesznek ezért egy egész kulturát nép csoportot elitélni nem lehet hisz akkor mivel vagyunk jobbak elő itéleteink miatt kitaszitjuk azokat is akik tténylegesen menekülnek akik mondjuk szerető apák anyák és 4 ffal közt máshogy élnek m int társaik? ez a gond a mai világgal rá nézünk tetszikik nem tetszik irtsuk ki hány ártatlan áldozatra volt minden terorr támadásnak amit nem az arabok követtek el hány áldozatott kkövetelt pár politikus hatalom vágya hány ember ölt meg heccből pszihés zavarokbol tizeket százakat ezreket?
"Az Allahban való hit az iszlám vallás alaptétele, hiszen Allah egyedüliségében és mindenhatóságában hisznek, és egyedül Isten az, akit áhítatosan imádni és szolgálni kell, és csak hozzá lehet segítségért és bűnbocsánatért fordulni, bármilyen közbenjáró vagy közvetítő nélkül. „Allah az egyetlen; Allah az örökkévaló; Nem nemzett és nem nemzetett; És senki nem fogható hozzá.” (Korán 112:1-4) Muszlim az, aki „aláveti magát”, aki átadja magát Istennek, vagyis az iszlám híve."
"A szexualitás nem tabu, amennyiben alá van rendelve Istennek. A férfinak örömet kell okoznia asszonyának. A házasság rendkívüli jelentőségű, Mohamed szerint aki megházasodik, az fele vallását tökéletesítette. A kereszténységtől eltérően a tisztasági fogadalom még a dervisrendeknél is szinte ismeretlen. A homoszexualitás bűn"
a jelszavuk nem allah akarta hogy elvegyük ugyan ugy mint a keresztény hit isten szeretetére és istenben való hit a család szentsége (akár több nővel) ennyivel nyitottab de ha az egyiknek örömet szerez ha száz feleségevan mind a száznak örömet kell okozzon ha egyiknek vesz egy házat mind a száznak kell vegyen egyet ...védve vannak a nők csak ahogy a bibliába belebeszélték hogy hitetlen halljon... ugy a koránba is megtették csak kicsit később.
utolag is elnézést ha bárkit bármivel megsértettem!
ez az n véleményem ami egyrészt olvasás által másrészt személyes tapasztalatbol merítem
Válaszolok
nmedve 2017-10-16 18:01:58
Ez a nő csak annyira ostoba hogy azt nem tudja hogy egy iszlám többségű országban őt és a hozzá hasonlókat elsők közt takarítják el. Az emancipáció segíti a családokat? Az emancipáció kényszerítette az elmúlt évtizedekben az anyákat a munkahelyekre. Az emancipáció vívmánya hogy már nem tudnak a férfiak eleget keresni hiszen mindenki a dolgozó nőkkel számol, nem az az elfogadott alapállás hogy a férfiak el tudják tartani a családokat. Kevés ideológia okozott annyi kárt a nőknek, asszonyoknak mint a feminizmus által kierőszakolt emancipáció. Megszorításokat emleget, milyen megszorításokról beszél? A gyerek kedvezményeket már a járulékok terhére is igénybe lehet venni miért is a magasabb jövedelmüeket támogatja? Persze miért pont számolni tudna aki ilyen penetránsan ostoba.
Válaszolok
Neknem ezkell válasza: Róbert bejegyzésére 2017-10-16 16:18:24
Nos, nem! " az iszlámok" nem gyerek és nőcentrikusak ! Nem véletlenül, ahol erőszakos események vannak, mindig sok a gyerek,s ha komolyra fordul a dolog, rögtön a gyerekeket küldik előre, alkalomadtán a halálba! A jelszavuk: Allah majd megvédi őket! S ha Allah akarata az, hogy elvegye őket, Allah majd ad másikat! Na ez nem egy gyermekbarát hozzáállás!
Válaszolok
Róbert 2017-10-16 16:07:06
most komolyan ugy csinálunk mintha a vallás lenne a hibás igen az iszlámok igen is gyerek és nőcentrikus azaza család centrikus emberek az hogy a média csak és kizárolag az iszlám terrorizmust nyomja vagy hogy nők ellen miket tehetnek meg.... igen és az a része hol van atörténetnek hogy egyet értek azzal ha nem igy öltözködnének a mai nők ahogy fele ennyi erőszak lenne (iszlámok azt aki a nőket heccből megerőszakolja kivégzi) ha a nő az anyasággal kéne csak törödjön lehet nem dobná el a gyermekeket amiket szül.. ha nem azon kéne agyalnia az országba hogy mibőlk etese meg akkor lehet felnevelné gyermekét de itzt szüljél csak nem támogat senki benne ... szaporitsd a magyar népet ugy is a fele éhbérér gürizik vallás... oké pár évszázad de a keresztes hadjáratokal mi a helyzet vagy épp amerika betelepítésével mia helyzet miért haragszunk egy nép csoportra miért itéljjük el vallási/faji hova tartozásárt egy egész kultura embereit országban amerikába bárhol a világon csak az iszlámok öltek meg százakat ezreket? nem értek egyet a vallási terrorizmussal de azzal se hogy az egész arab közösséget elitéljük pár ezer fanatistáért
Válaszolok
András 2017-10-16 13:33:39
Kedves Zsolt!
Egy ilyen idegbeteg HP-val ne izgasd fel magad, inkább egy jó pohár bor mellett olvasd el fletókánk legutóbbi megnyilvánulásait.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?