Ron Werber gyűlöletkampánya ismét színre lépett


A 2002-es hírhedt, választási csalásokkal megtűzdelt szoci gyűlöletkampány forgatókönyvét vette elő Botka László. Megosztás, gyűlöletkeltés és irigység a lumpenek szavazataiért.

Botka a legalantasabb emberi érzésekre, az irigységre és az önzésre alapozza kampányát

Az ország megosztásával vádolják a Fideszt, miközben a létező legmegosztóbb plakátkampánnyal köpik szemen a magyar társadalmat… avagy „fizessen a gazdagok”

Kinek a szavazataira számít Botka ezzel? Egyértelműen a lumpenekére, akiket 1994-ben a 3,60-as kenyér, 2002-ben az 50 százalékos béremelés hazug ígéretével vittek el a választásra.

Ebben megint benne van ugyanis az ígéret, hogy amit a „gazdagoktól” elveszünk, azt majd nektek odaadjuk, mi régi jó szocik. Megígérjük, hogy visszatér a régi szép mszp-s világ: a segélyből vígan meg lehet élni, miközben mások kőkeményen dolgoznak.

És ehhez társul a feltétel nélküli alapjövedelem lebegtetése. Botka soha nem mond sem igent sem nemet. „Meg kell vizsgálni a bevezetésének lehetőségét” - mondja ő… Mindez persze arra tökéletesen jó, hogy a szoci utcai és facebook harcosok a meglehetősen ostoba lumpenekkel elhitessék, hogy Botka be fogja vezetni. Csak rá kell szavazni és lesz mindenkinek feltétel nélküli alapjövedelme.

Ami persze nem éri el a közmunka bérét, és amilyen összegről most úgy nyilatkoznak a szocik, hogy megalázó. Persze, ha ők adnák, munka nélkül adott jövedelemként, akkor nem megalázó lenne az összeg, hanem haladó és humánus…

Nem véletlen mindez, hiszen a 2002-es szoci gyűlöletkampány (egyébként sittre való) felelőse ismét kísértetként járja be az MSZP székházát. Botka leporoltatta a 15 évvel ezelőtti hazug és aljas kampány forgatókönyvét és a mai viszonyokra frissíttette Werberrel. A történet viszont ugyanaz: hazug vádak és gyűlöletkeltés. A legalantasabb emberi ösztönök, az irigység és az önzés fölszítása. A lumpenek százezreinek kihasználása: ócska, hamis, de csillogó ígéretekkel a szavazatuk megvásárlása.

Ennyi telik a baloldal örök nagy reménységétől, Botka Lászlótól…


 

 

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/37633/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,mszp,negatív,negativista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
ÁRPÁD 2017-04-28 16:17:25
EZEK A SOHA SEMMIT NEM A HAZA ÉRDEKÉBEN ÁCSINGÓZÓK A MAGYAR HAZA TÖNKRETEVŐI A MAGYAR HAZA ÁRULÓI VÓLTAK MARADTAK,LESZNEK,MÍG SZAPORODNAK!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?