Ha a hülyeség növesztene, ezek ülve nyalnák a holdat!


Rettenet. Rettenet az egész balliberális szubkultúra, úgy ahogy van. Náluk ocsmányabb, bűzösebb és ártalmasabb szemét- és ganékupacot nem látott még a Föld.

Holnap már azt is meg akarják szabni, hogy ki hallgathat Quimbyt?

Most éppen azon háborog néhány tucat elmeroggyant Orbánfóbiás barom, hogy a Quimby hogy mert fellépni Tusványoson…

Az emberi(?) elme hülyeségének mélységén újra és újra el tudok csodálkozni. Hallgatom a kedvenc zenéimet. És pont. Miközben épp Sting énekel, vagy épp a Manu Chao énekese, hát pont leszarom, hogy kommunista-e vagy Trump imádó. Hogy falja-e a nőket, vagy homokos. Hogy jól néz-e ki vagy bányarém. Nem érdekel, hogy Fleto-imádó volt-e, mint Cipő a Republicból, vagy Orbánista, mint Ákos. A zenéje a lényeg. Azt kedvelem, azt hallgatom. És miközben Cipő énekli, hogy fényes utakon, hát esküszöm, soha nem jutott eszembe a Gyurcsány melletti kiállása…

És most ez a néhány tucat genetikai hulladék őrjöng a neten és mocskolja a Quimbyt a facebookon meg mindenütt. És kiírja az Istenbarma, hogy vesztettek egy rajongót… Miért te nyomorult féreg? Nem ugyanúgy szól a Quimby zenéje tegnap, ma, holnap? De ugyanúgy szól. Csak ennek a pár véglénynek fontosabb a torz elméjébe befészkelt Orbánfóbiás gyűlölet, mint a zene élvezete. És az ember, az előadó tisztelete. Meg a közönségé.

Mit gondolt ez a néhány szellemi és érzelmi torzszülött? Azt képzelik és akarják, hogy a Quimby minden tagjának ugyanúgy kell gyűlölködnie, mint nekik? Hogy ez a pár torrenthuszár megszabhatja, hogy hol léphet föl egy zenekar? Holnap már azt is meg akarják szabni, hogy ki hallgathat Quimbyt?

Rettenet. Rettenet az egész balliberális szubkultúra, úgy ahogy van. Náluk ocsmányabb, bűzösebb és ártalmasabb szemét- és ganékupacot nem látott még a Föld.

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/28971/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,balliberális szubkultúra,baloldali,genetikai hulladék,liberális,negatív,negativista,quimby
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Mikulás 2016-07-28 20:26:09
Vicces, hogy a szerző ilyen stílusban hisztizik a vélt v. valós gyűlölet ellen. Részletkérdés, de hogy jön ide a torrent? " torrenthuszár "
Válaszolok
Valakiaki80 2016-07-27 20:51:01
Csak szólok, hogy Ákos nem "orbánista"! Ezt honnan veszi a kedves cikkíró? Persze, ballibék odasorolják, meg aztán, amint látszik, ez a bélyeg már berögzült a jobb oldal médiájába is. Helytelenül! Amíg Koncz Zsuzsa és szerencsétlen Cipő többször is ott villogott a libsik, szocik színpadán, addig Ákos soha nem tette ezt meg. Nem jár semmiféle orbánísta pártrendezvényre. Maradjunk ennyiben! Amúgy a cikkel egyetértek, bár hogy őszinte legyek, akik ennyire nyíltan liberál dalnokok, azok szellemiségével nem tudok és persze nem is akarok azonosulni, hisz teljesen mást értékeket képviselnek így nem érintik meg egyáltalán a lelkem - már pedig a művész akkor igazi művész, ha önmagából szól nekünk, azaz, ha önmagát adja, saját érzéseit, gondolatait tárja a hallgatóság/nézősereg elé. Aki nem megrendelésre művészkedik. Aki pedig nem ŐSZINTE, annak semmi köze a művészethez, az engem nem érdekel. Ne engem szolgáljon ki, hanem saját önmagát, lelkületét képviselje a SAJÁT(!) munkájával - , így nem is kedvelem őket, nem járok a koncertjeikre sem. Szóval, visszatérve a lényeghez, Ákost nem kellene orbánistázni, mert nem lépett még föl egyetlen pártrendezvényen sem - ha igen, kérdem én: HOL? - a fentebb említett dalnokokkal ellentétben!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?