A kretén


Magyarország az utcára küldte a menekülteket… És anyád hogy van, te hazug, szemét disznó?

Nagy bajban érezhetik magukat ezek a kretének ott Németországban, ha már ennyire átlátszóan és ostobán kénytelenek hazudozni

Meddig mehet el egy politikus a hazudozásban? Meddig mocskolhatja büntetlenül Magyarországot egy hazug kretén? Miért nem ugrik az ilyen nyilvánvaló ocsmányságra a média? Miért nem szembesítik a hazugságaival a kretént?

Bár minden nagyon szép és minden nagyon jó menekültügyben Németországban, Angela Merkel csillaga újra emelkedik és mint egy közvéleménykutatásból kitűnik, a németek többsége elégedett azzal, ahogy a menekültválságot kezeli a német kormány, a német kormánypártok sorra kapják a méretes pofonokat a választásokon. És persze a Bundestagban is vita van, mert persze ott sem mindenki hülye, hogy mindent szépnek és jónak tartson. Nos, egy ilyen vitán fölmerült, hogy ha Magyarországról válogatás nélkül mindenkit befogadott Németország, akkor Görögországból miért nem fogad be mindenkit. A kérdés persze idiótaság, de a lényeg a cinikus, szemét, aljas, mocskos hazug válasz:  

„Volker Kauder, az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) közös frakciójának vezetője a bírálatokra válaszolva hangsúlyozta: "nem fair" az ellenzék részéről a magyarországi és a görögországi helyzet összevetése.

A Magyarországon a menedékkérőknek nem volt lehetőségük arra, hogy igénybe vegyék "megfelelő intézmények" ellátását, mert "a magyarok az utcára küldték a menekülteket, hogy menjenek máshová" - fogalmazott a CDU/CSU frakcióvezetője. Ezzel szemben Görögországban "vannak helyek, ahova a menekültek elmehetnek, ez a különbség" - tette hozzá.”

Tetszik érteni? Mi magyarok az „utcára küldtük a menekülteteket…” Szerinte. Most hagyjuk a jó szándékú idiótákat, akik a menekültek ellátásában próbáltak segédkezni. De ajánlanám ennek a kreténnek, hogy lapozzon vissza pár hónapot az elméjében, amikor ő meg a hülye kretén társai, azért bírálták Magyarországot, mert „táborokba akartuk kényszeríteni” a menekülteket. (Lásd például a Bicskére menő vonat hírhedté vált esetét.)

Ez a full kretén barom nyilvánvalóan hazudik. Magyarországon ellátást, szállást kaphatott mindaz, aki hajlandó volt igénybe venni. A többség erre nem volt hajlandó, mert akkor itt kellett volna beadni a menekültkérelmet, és nem mehetett volna tovább Németországba. Ezért inkább nem mentek be a menekültszállásokra, hanem utcán, a Keleti pályaudvaron és egyéb helyeken táboroztak. Még az ételt, italt is visszautasították, ahogy az a tévéfelvételeken látható volt. De a kretén német politikus szerint mi utcára küldtük a menekülteket…

Minden hurráoptimista szólam ellenére nagy bajban érezhetik magukat ezek a kretének ott Németországban, ha már ennyire átlátszóan és ostobán kénytelenek hazudozni…

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/26003/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,hazug,kretén,menekült,negatív,negativista,németország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?