Már megint megy a magyargyalázás…


Előbb utóbb minden szoci bizonyítja önmagáról, hogy miként kutyából nem lesz szalonna, úgy baloldali képviselőből soha nem lesz ember. Most épp a dr. molnár csaba nevű ex mszp-s, jelenleg a gyurcsány csürhébe tartozó európai parlamenti véglény írta ki magáról a facebookra, hogy egy genetikai hulladék.

a dr. molnár csaba nevű véglény a melegfelvonuláson. Mellettük bezzeg kiállt...

Történt, hogy az Európai Parlamentben egy szétkokózott agyú, szenilis, vén, liberális barom annyira fölhergelte magát, hogy üvöltözve ökörségeket vágott az épp ülést vezető Dr. Gál Kinga fejéhez. Minősíthetetlen stílusban, minősíthetetlen szöveget. Egy nővel.  Ha ilyesmit egy fideszes csinálna, már kórusban bunkózná az egész balliberális mocsokhad. De mivel egy fideszes nővel művelték ezt, ez a dr. molnár csaba nevű szoci véglény „nagy lovagiasan” a magából kikelve üvöltöző belga liberális barom mellé állt, azt ecsetelvén a facebookon, hogy a megtámadott Gál Kinga milyen antidemokratikus…  és még slusszpoénként hozzáteszi ez a sehonnai bitang, hogy reméli, nem Gál Kinga alapján ítélik meg Magyarországot.

A vita egyébként Dániáról szólt, amely éppen a napokban döntött arról, hogy Magyarországnál is szigorúan lép föl a bevándorló muzulmán csürhével szemben. És a liberális barom szerint a Dániáról  szóló vita Gál Kingának kényelmetlen. Jól láthatóan elveszíti az önuralmát a hülye belga – tán rég nem jutott anyaghoz – és összehordva hetet-havat, zagyvaságot nekiront a vitavezető Gál Kingának.

És ez a genetikai hulladék dr. molnár csaba, ahelyett hogy életében egyszer emberként és férfiként viselkedve megvédte volna a megtámadott nőt, inkább a baromságokat üvöltöző, bárdolatlan tuskó mellé állt. Ráadásul még dicsekszik is vele a facebookon. Ennyi elég is dr. molnár csaba nevezetű véglényből...

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/24304/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,dr. molnár csaba,európai parlament,kommunista,magyargyalázás,negativista,szocialista,véglény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
István 2016-01-29 01:17:35
Jó a stílusod Névtelenke, pont mint a kis g..Fodorkáé...Irodalmat adsz elő az ELTÉ-n ?
Nem futnál neki még egyszer a jelzőket lábjegyzetbe téve, hogy mi is történt ? Mondjuk magyar nyelven, amely szalonképes lenne?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?