Jót rúgnak az emberek az indexbe és megvédik a kormányt


Az index néhány napja a fél világot föl akarta lázítani Magyarország ellen, mert talált néhány tucat baromarcút, aki zsidózott a Saul fia Golden Globe győzelme kapcsán. Akkor erre a néhány baromra hivatkozva azt írták, hogy „össznépi” zsidózás történt.

A liberók folyamatosan rácsodálkoznak a világ működésére

No, most megjelentettek egy firkálmányt arról, hogy „gyakorlatilag” kizárják a CSOK-ból "a cigányokat és a szegényeket". Kíváncsi leszek, hogy mikor szemlézik a százszámra érkező hozzászólásokat, amelyek között néhány szimpla cigányozást leszámítva mindenki egyetért azzal, hogy a törvény bizonyos feltételekhez köti a CSOK-ot.Vajon megírják-e, hogy össznépileg megvédték a kormányt?

Csak néhány jellemző hozzászólás:

„Az a baj, hogy a kedves Index is összekeveri a TÁMOGATÁST a segéllyel. Marhára nem kéne. Támogatást nem lehet azokra tervezni, akiknek nincs semmi normális bevételük.”

„Csak nem gondolja valaki, hogy aki cigány, az nem dolgozik, nem tud megvenni egy telket?vagy hogy bűtetett előééletűek? Miért ne felelnének meg a feltételeknek? Ez nem bőrszin kérdése.”

„Teljesen egyetértek azzal, hogy az állam a tanult, normális munkaviszonnyal rendelkező értelmiségieket, illetve a megfelelően képzett szakmunkásokat szeretné támogatni, ugyanis belőlük szeretne minél többet az országban. Mivel ők nem szorulnak segélyre, képesek stabil egzisztenciát biztosítani családjuknak, közteherviselési hajlandóságuk megfelelő, értelmes, intelligens örökösei lesznek a magyar földnek.”

„Kellene egy szociális bérlakás rendszer , akkor lehetne segíteni a romákon és a szegényeken. Itthon mindenki lakástulajdonos akar lenni, de ez nem így van a Lajtán túl sem.”

„Még szép! Nekik egy egészen más szociális támogatást kell kidolgozni, mondjuk a bérlakás rendszert. A bérleti díj adott esetben ledolgozható értelmes közmunkával, és akkor csak a rezsi a lakhatás költsége.
Az Államnak nem dolga ingyen osztogatni, de dolga, hogy aki önerôbôl csak kicsit tud lépni, azt támogassa a nagyobb lépés megtétele érdekében.”

„Az ujsagiro semmit nem ert az egeszbol....”

„Ne legyen börtön viselt, legyen munkája. ez a két nagyon szigorú, és már-már lehetetlent kívánó feltétel”

„Támogatni azt kell aki dolgozik. A lumpenkedest nem kell támogatni. Nem a cigányság hanem a lumpenek a léhűtő, naplopó lusta semmirekellők vannak kizárva a támogatásból.”

„Van sok jó húzása is a kormánynak!”

„Csupa idióta van ebben az országban, a médiában is.
Teljesen más, hogy a CSOK önmagában jó-e vagy nem, de az, hogy a támogatást meg a segélyt összemossák, és megy a hiszti, hogy a szegényen nem férnek bele, ez már a kreténség felsőfoka.
Hová kapjon lakásépítési támogatást az, akinek jövedelme sincs?”

„A liberók folyamatosan rácsodálkoznak a világ működésére. (mekkora mázli, hogy nem ezek vezetik az országot) Bizony, ez egy gyerekvállalást ösztönző ötlet.”

„Munk Veronika, gratulálok, nehez lehetett megírni egy ilyen kritika a kritikaert cikket! Ha a tisztesség es jo szándék elméleti jeleit is szerette volna mutatni, akkor nem CSÚSZTAT.
Jozanul, ennél sokkal OBJEKTIVEBBEN ertekelne a CSOK-ot, nem beszelve arrol, hogy mit javasol, hogy lett volna JOBB a legszegenyebbek szamara.
Na es a kriteriumok biralata mar olyan tudatos rosszindulatot takar, ami megkérdőjelezi egy ilyen cikk létjogosultságát!
Ez az iras szégyen a szerzője es az újságra.
Persze mindenki tudja, hogy maguk szegyentelenek.”

„Nem politikai allasfoglalalas, de nincs azzal semmi baj, hogy a torveny egy bizonyos celcsoportot tamogat. Ez most nem a szegenyek felzarkoztatasarol szol, egy talbol nem lehet mindenkit megetetni. Gazdasagi szempontbol pedig a legkifizetodobb olyan reteget tamogatni, amely viszonylag stabil penzugyileg, fenntarthato az eletszinvolnala (van munkaja) es reprodukal, azaz az allamnak kedvezoen gondoskodik a hasonloan jo helyzetu kovetkezo generaciorol.”

Hát, nem lennék most Munk Veronika helyében. Persze ha ez kellett, hogy megkaphassa az adagját a Soros György által küldött kokainból, akkor érthető…

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/23948/pics/lead_800x600.png
balliberális,balliberális firkász,csok,index,negativista,soros györgy,újságíró
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
OberJunker 2016-01-17 09:00:26
Már nem lehet hozzászólni a cikkhez :)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?