Orbánra akarják kenni a kölni eseményeket?


Úgy tűnik, hamarosan megérjük azt is, hogy a balliberális média a magyar miniszterelnököt fogja vádolni a kölni események megszervezésével. Mert szerintük ez neki állt érdekében…

Kinek állt ez érdekében?

És ez sajnos nem vicc. A magyar balliberális médiában már megjelent olyan írás, amely szinte nyíltan kimondja, hogy az egész kölni eseménysor bűzlik, és vannak olyan „befolyásos személyek” Németországon kívül, „akiknek nagyon is jól jött, a jövőben is jól jön néhány ilyen balhé.” Innentől már csak egy lépés az, hogy bolgár elvtárs műsorában elhangzik valami jól értesült szájából, hogy azért nem találja a kölni rendőrség az elkövetőket, mert azok tulajdonképpen arabnak maszkírozott, álruhás Fidelitas aktivisták voltak, akiket a CÖF csempészett oda és vissza…

Már meg sem lep, hogy a balliberális médiacsürhe – egy-egy kényelmetlen bukás, történés után – mi mindent képes kitalálni annak „bizonyítására”, hogy amit a saját szemünkkel látunk és fülünkkel hallunk az nem a valóság, hanem a látszat. És az a valóság, hogy az ördögi Zorbán szervezte meg az egészet. De ezt mi nem látjuk, ezért ő leleplezi nekünk.

Ebből aztán olyan sötét és torz „gondolatmenetek” születnek, hogy azokhoz képest a chemtrailezésről szóló összeesküvés elméletek ártatlan kis óvodai mesének tűnnek.

Ezek a lények képtelenek elfogadni, hogy történnek olyan események, amik az ő balliberális világlátásuk szerint nem történhetnének meg. Mint például a kölni események.

Viszont mégis megtörténnek ezek a dolgok. Ezért leásnak elméjük legmélyebb, legsötétebb bugyraiba is, hogy előbányásszanak valami „logikusnak tűnő” magyarázatot arra, ami történt. A tények ilyenkor csak zavaróak, ezért aztán mehet minden, ami csak eszükbe jut, hiszen úgy sem kell semmit sem bizonyítaniuk.

Itt van például egy blogger, aki szerint több mint gyanús, ami Kölnben történt, legalábbis úgy, ahogy ő tálalja.

Kezdi valami ködös eszmefuttatással arról, hogy a mai nyugati ifjúság elvárja, hogy az állama védje meg minden rossztól, ami a lelkét érheti, és hogy ez milyen gáz. (most már tapsikolhat egyébként, hiszen a kölni polgármester asszony olyan önvédekezést javasolt a kölni nőknek, amely mögött a rendőrség sün alakzata is elbújhat…)

Majd rátér a szerinte gyanús kölni eseményekre. Odáig még érthető és koherensnek is tűnő a dolog, amíg arról értekezik, hogy a hatalmas terrorveszélyről és óriási készültségről szóló előzetes hírek alapján miért nem sikerült megakadályozni, de legalább időben közbelépni a rendőröknek a rendbontásnál.

De hogy ez az eszement ebből mit szűr le? No, nem azt, hogy a német rendőrök nem álltak ott a helyzet magaslatán. Hanem azt, hogy ez egy szándékos akció volt.

Kétségbe vonja, hogy – a blogger szóhasználata szerint – az állítólagos idegen kinézetű tettesek nem tudtak németül. És ha tényleg nem, akkor a német rendőrség, hogy nem talált egy órán belül urdu, szír, pastu és egyéb nyelvű tolmácsokat – kérdezi a szerző. Aha. Szilveszter éjjel? És még ha lettek volna is, őket küldte volna a rendőrség a randalírozók közé, hogy tolmácsolják a rendőrség kérését? – kérdezem én, és hozzáteszem: mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki ezt így gondolja?

Az is szép és eredeti, hogy szerinte a média is összeesküvésből hallgatott négy napig az esetről. Nem ám azért, mert meg van nekik tiltva, hogy a migránsokkal kapcsolatban bármi negatívumot is közzétegyenek. Nem. Mert ez is az összeesküvés része a blogger szerint? Hogy logikailag hogyan, azt ne kérdezzék, magyarázat nincs rá…

És persze végül mire van kihegyezve az egész? Hát persze, hogy arra, hogy ezek az események kiknek álltak az érdekében:

„Arra azonban gondolni sem merek, hogy Németországban – mi több, az azon kívüli hatalmi tényezők között – lehetnek olyan befolyásos személyek, akiknek nagyon is jól jött, a jövőben is jól jön néhány ilyen balhé. Szalagcímekben hírül adható molesztálásokkal, kisebb-nagyobb verekedésekkel, némi vérpatakkal, letartóztatásokkal, bírósági hercehurcával. Mindez elősegítheti egyes politikusok – az őket mozgató globális gazdasági szereplők – helyzetének stabilizálását, netán a regnáló, de vonakodásra hajlamosak megbuktatását, helyükbe mások emelését. Mit ne mondjak: láttunk már ilyet, amikor a helyzet fokozódik. Pláne, ha valaki kifejezetten fokozni akarta…” – írja a blogger.

Tehát, ha jól értem, szerinte Németország egyik legnagyobb városában szilveszter éjjelén, VALAKIK arab és afrikai kinézetű emberek százait bérelték fel arra, hogy randalírozzanak, lopjanak, raboljanak és nőket erőszakoljanak meg. Merthogy a blogger mondataiból csak ez következhet…

Csak még egy kérdés: mennyit kellett gondolkodni azon, hogy valaki kitalálja a muzulmán beözönlés támogatásának megvédése érdekében ezt a baromságot? Szerinte ugyanis Németország kellős közepén valamilyen rejtélyes erők ezerszámra tudtak felbérelni embereket arra, hogy magukat muzulmán arabnak, afrikainak kiadva raboljanak és nőket erőszakoljanak meg, tettetve, hogy nem tudnak németül. És persze ebbe az összeesküvésbe bele tudtak vonni a kölni rendőrséget is, amelyik direkt hagyta eszerint elfajulni a dolgokat, de még a médiát is, hogy az meg hallgat erről a „leleplezett valóságról” és képes négy nap után bemutatni az eseményeket, úgy ahogy azok megtörténtek.

Innentől már tényleg csak egy lépés, hogy bolgár úr műsorában közösen leleplezzék a gonosz Zorbán kölni titkos akcióját: valójában Fidelitasos fiatalok maszkírozták magukat arabnak illetve fekete afrikainak, ők raboltak és erőszakoskodtak és Kölnben és az egész titkos utazást a CÖF szervezte…

Nem lennék meglepve, ha hamarosan erről szólnának a balliberális médiák... A kölni események ugyanis világosan és egyértelműen megmutatták, hogy a beözönlés támogatása hova vezet. Ezt pedig nem hagyhatja egy magára valamit is adó balliberális firkász. Hiszen már olyan szépen fölépítették az ő értelmezési keretüket: szerintük adott számos szegény, a háború borzalmai elől a puszta életüket mentve elfutó család, sok szép gyermekkel, értelmiségi szülőkkel, akik Európa új felvirágzását hozhatnák el, de velük szemben állnak a nacionalista, mucsai, fasiszta erők, élükön a gonosz Zorbánnal, aki ennek a szép új világnak az eljövetelét meg akarja akadályozni.

Egyszóval tanulságos a történet, tudom, nem könnyű olvasmány, de jól jellemzi a mai magyar balliberális média működését: a tényekkel szemben mindig az ideológiának van igaza. Ha mégsem, akkor a valóságon, a tényeken kell változtatni, nem az ideológián…

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/23707/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,bekiáltás,beözönlő,blogger,kölni események,összeesküvés elmélet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Stella 2016-01-08 16:49:45
Erre csak annyit, hogy a balliberális médiában az aljas hazugságoknak nincs felső határa.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?