Ha a hülyeség növesztene, ez a professzor ülve nyalná a Holdat…


A professzorasszony Bostonból osztja az észt. Ő például azt kifogásolja, hogy Orbán Viktor olyan politikus, aki megtartja a választási ígéreteit. Bár az is gaz, hogy a Nobel Békedíjas Obama ámokfutását tekintve nem meglepő, ha arrafelé csodálkoznak a betartott politikusi ígéreteken.

A jövő mindig az alkotó, építő emberé, nem a spekulánsoké és élősködőké!

Valószínűleg azért nem lehet a hülyeségnek mértékegysége, mert a hülyeség – minden jel szerint – végtelen. Ráadásul mindig van lejjebb.

Most például egy amerikai egyetemi professzorasszony érzett visszafoghatatlan késztetést arra, hogy Európáról, azon belül is a muzulmán beözönlésről és ezzel kapcsolatban Orbán Viktorról értekezzen és ítélkezzen. Most tekintsünk el attól, hogy egy-egy magyarországi jobb gimnázium erősebb iskola, mint számos amerikai egyetem, úgyhogy kezeljük úgy, hogy a professzor asszony valóban egyetemi professzori szintű tudással, intelligenciával bír.

Nos, már a felütés is elég erőteljesre sikerült, amikor Donald Trumphoz és Marine Le Penhez hasonlította a magyar miniszterelnököt. Már csak azért is, mert Trump egy igazi amerikai self made men, aki saját eszének és munkájának köszönhetően lett milliárdos és világ életében épített, nem pedig rombolt, ellentétben például a világ legrosszabb hírű spekulánsával, Soros Györggyel.  Trump, akárhonnan nézzük, sikerember, aki ráadásul most az egész, liberális hazugokságokra épülő amerikai politikai rendszert készül fölrobbantani. Ezért, az e hazugságokra épülő rendszer összes kitartottja, például a nyilatkozó professzor asszony is, épp azzal van elfoglalva, hogy szélsőséges tökfejként fess le Trumpot.

Marine Le Pen pedig egy szélsőjobboldalinak mondott francia párt vezetője. Egy olyan vezető és egy olyan párt, amely még soha nem nyert meg semmilyen igazi választást. Bár, ha a szocialista francia elnök továbbra is ilyen következetesen hagyja magát dróton rángatni Németország és a brüsszeli EU vízfej által, akkor előfordulhat, hogy Marine Le Pen lesz az, aki Franciaországot visszaadja a franciáknak, ahogy Orbán visszaadta Magyarországot a magyaroknak. És persze ez sem tetszik az észosztó bostoni professzorasszonynak.

Az összehasonlítás tehát enyhén szólva is sántít, bár – mint látjuk - a mélyére nézve egyáltalán nem lenne dehonesztáló, csak balliberális nézőpontból.

Az sem vall professzori szintű gondolkodásra, hogy a bostoni professzorasszony szerint Orbán (és követői) miatt Európa egyfajta skanzenné válik, ahova a turisták látogatnak csak, de a fiatalok menekülnek.

Nos, hogy mit is akar ez jelenteni egészében, azt ép ésszel nehéz megfejteni, ezért egyes elemeire tekintsünk rá. Európa skanzenné válik, ahova csak turisták látogatnak el. Tényleg? Gondolom, a beözönlő sokmilliós muzulmán csürhe majd örömmel fogadja és szolgája ki az „Európai Skanzenbe” látogató amerikai turistákat. Másra nem tudok gondolni, meg arra sem, hogy mi lesz a Skanzenben most élő mintegy fél milliárd emberrel, azaz velünk. Netán mi leszünk a primitív bennszülöttek, akiket mutogatnak majd a coke-hamburger-jeans kultúrán felnőtt amerikai turistáknak?

Európából elmenekülhetnek a fiatalok. Ja persze. Ha menekülnek is, nem az Orbán-félék miatt menekülnek. Orbán ugyanis azt mondja, hogy azt akarjuk, hogy mindenkinek, aki dolgozni akar, legyen munkahelye. És hogy addig nem kellenek a muzulmán beözönlők, ameddig a magyarok közül van olyan, akinek nincs munkája. Ezzel szemben a bostoni professzorasszony és a beözönléspárti európai idióták inkább a sokmilliós muzulmán csürhére költenek mérhetetlenül sokat, ahelyett, hogy a saját országuk munkanélkülijeit, jövőt nem látó fiataljait segítenék. Ha valami elől, ház ez elől menekülnének az európai fiatalok, nem Orbán elől…

A professzorasszony „magvas” gondolatai közül mégis ez a legszebb: Orbán az elmúlt évek politikájával azt bizonyította, hogy ő az a populista, aki betartotta, amit ígért. „Ez azért elég ijesztő”.

Tessék???? Ijesztő, ha egy politikus betartja, amit ígért? Amiért rá szavazott több millió ember? Amiért kétszer kapott kétharmadot?

Hagyjuk a „populista” jelzőt az idézetből, hiszen már Amerikában is rájöttek, hogy semmit sem jelent. Úgyhogy csak arra koncentráljunk, hogy a bostoni professzor szerint elég ijesztő, ha egy politikus megtartja ígéreteit. És még le is írja ezt a baromságot!

Én elhiszem, hogy egy liberális demokráciában teljességgel szokatlan politikusi magatartás az ígéretek megtartása, de nem kellene legalább a szavak szintjén ügyelni a látszatra? Mi lesz drága professzorasszony, ha az amerikai szavazók többsége véletlenül elkezd minimálisan gondolkodni, és nem lesz hajlandó saját véleményként magáévá tenni a médiahazugságokat? Mi lesz? Például Trump lesz az elnök... És akkor önök mit fognak tenni? Rimánkodnak titokban, hogy lője már le valaki?

Kedves jó Vivien Schmidt, drága bostoni professzorasszony! Lehet, hogy ön már nem fogja megélni, de nyugodjon bele, hogy a liberális demokrácia, az önök számára oly kényelmes és jól fizető világ, eltűnik. Ha mégsem, akkor viszont az egész emberiség fog eltűnni… A jövő ugyanis mindig az alkotó, építő emberé, nem a spekulánsoké és élősködőké. Ha az utóbbiak kerekednek felül, az az emberiség végét fogja jelenteni. 

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/23630/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,beözönlő,boston university,donald trump,marine le pen,negativista,obama,orbángyalázás,professzor,soros györgy,vivien schmidt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?