Így hülyíti Soros a magyarokat


Oknyomozás és tanulmányírás Soros módra: Soros György pénzéért kuncsorogva bármekkora baromságot leír a magyar „tanácsadó” cég és balliberális média.

 Soros szerint a beözönlőkkel semmi baj, gond csak az orosz mesterkedéssel van

„Utána ment” a Political Capital a francia szélsőjobb és Putyin kapcsolatának.. Aha. Bármennyire is ámerikánusan hangzatos nevet aggattak magukra, ez a Political Capital egy régi, elvtársi, balliberális magyar sufnicég. Amely persze honlapján azzal nagyzol, hogy 13 országban vannak irodái, többi közt Dubaiban. Valójában ezek igazából jobbára papíron létező irodák, amelyeket Soros pénzel és valójában az ő érdekeit képviseli…

És most ez a tanácsadó cég utánament a francia „szélsőjobb” és az oroszok kapcsolatának. Egy üzleti tanácsadó cég politikai oknyomoz? Vagy csak elemez? De akkor miért „utánament”? Persze lehet, hogy csak a szintén Soros által pénzelt, színvonalában az abszolút nulla fokhoz közelítő index magyarul sem tudó firkásza akarta valamilyen figyelemfelkeltő mondattal ledugni a magyar olvasók torkán ezt a fércművet.  

Az utánamenés ugyanis annyiból állt, hogy Soros utasítására lefordítottak minden olyan cikket az elmúl évekből, amelyekben azzal próbálták lejáratni a Nemzeti Frontot, hogy az oroszok irányítják. Ezekből a cikkekből aztán összeollóztak egy tanulmányt, amelyet most Soros utasítására mindenhol terjeszteni kell. Nehogy már elhiggye a magyar olvasó, hogy Franciaországban is elegük van az embereknek a beözönlő muszlim hordákból, és azért szavaztak a legtöbben a Nemzeti Frontra. Dehogy. Soros szerint ugyanis a beözönlőkkel semmi baj, gond csak az orosz mesterkedéssel van.

Hogy milyen mély az „tanulmány” színvonala, azt jól mutatja, hogy az egész az „oroszok által erőltetett Eurázsiai Unióra” van kihegyezve. Arra, a még csak elméletben sem létező valamire, ami igazából csak az oroszfóbiás idióták, köztük leginkább Soros György drogos fantazmagóriáiban létezik.

Nem elhanyagolható szempont, hogy ez az „utánamenés” nem sokkal azután jelent meg, hogy Soros György felforgató szervezeteit Oroszországból kitiltották.

Az meg aztán végképp röhejessé teszi az egészet, hogy miért egy magyar „tanácsadó” cég ír tanulmányt a francia szélsőjobb és Putyin titkos kapcsolatáról, amikor a cég saját állítása szerint egy londoni központú angol-svájci tanácsadói céghálózatnak a tagja. (Csak nem Soros ilyen-olyan cégeiről van szó egyébként? ) Miért nem azok írnak ilyen tanulmányt, akik otthon vannak az adott terepen? Nos, erre vélhetőleg egyébként elég egyszerűen lehet válaszolni! Azért, mert ekkora baromságokhoz arrafelé senki sem adná a nevét, főleg nem tanulmány címén. Krekó Péter és krakéler bandája viszont minden gátlás nélkül. Soros a pénzéért bármit kérhet tőlük, lemennek szívesen akár médiapatkányba is, mint látható.

Egyébként ajánlom a Political Capital figyelmébe elemzésre a most is kormányon lévő olasz baloldal és a kommunista diktatúrák gyümölcsöző kapcsolatait, különös tekintettel Giorgo Napolitano nemrég leköszönt köztársasági elnökre, aki például lelkesen üdvözölte az 56-os magyar forradalom kommunisták általi véres eltiprását…

Sőt, esetleg a muszlim beözönléssel összefüggésben arról is írhatna egy tanulmányt a Political Capital, hogy miért lehet irodája Dubaiban és miért kap egy radikális muszlim szervezettől támogatást az a cég, amelynek támogatói között többségben zsidó szervezetek vannak. Milyen „szívességeket tesz” a muzulmán országoknak ez a cég, hogy még a zsidó támogatókat is elnézik nekik? És meddig tűrik el a támogató zsidó szervezetek azt, hogy Soros és cégei, szervezetei aktívan támogatják a radikális muszlim hordák beözönlését Európába?

Nos, ezekről is szívesen olvasnék egy utánamenős tanulmányt a Political Capitaltól! 

Ha véletlenül valakit érdekel a Soros által megrendelt "tanulmányról" íratott index fércmű, akkor ide kattintva elolvashatja...

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/23074/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,franciaország,krekó péter,liberális,negativista,nemzeti front,oroszország,political capital,soros györgy,tanulmány
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?