+18! Tovább gyalázzák Magyarországot!


„Magyarország a felelős a párizsi merényletekért!” Vannak ezek a nyomorult senkiháziak. Nem adják föl… Akkor sem, amikor már minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy Magyarország az, amelyik kezdetektől fogva helyesen gondolkodott, és amit lehetett cselekedett, a beözönlő muzulmán hordával kapcsolatban. Erre jön egy ilyen baromarcú és Lázár János szavait kiforgatva eljut odáig, hogy Magyarországot teszi felelőssé a 130 legyilkolt áldozatért.  

Magyarország a felelős a párizsi merényletekért????

Ha van a hazug mocskos gazemberségnek abszolút mélypontja, akkor ez a féreg nagyon a közelébe süllyedt.

Jászberényi Sándor, akik az USA-ban múlatja napjait – minden bizonnyal Soros pénzén – haditudósítónak mondja magát és nem mellékesen fiát Háfiznak hívják…

Na, ez a galandféreg egy logikai bukfencekkel teli firkálmányában odáig süllyed, hogy Magyarországot nevezi a párizsi terrorcselekmények egyik közvetlen felelősének, mert – mint kiderült – a merényletsorozat kitervelője Budapesten is sikerrel toborzott öngyilkos merénylőket.

Te és hozzád hasonló baromarcúak akadályozták a TEK és a rendőrség munkáját!

Te és a hozzád hasonló baromarcúak segítették a beözönlőket abban, hogy mindenféle azonosítás nélkül szabadon vonulgathassanak az országban és Európában!

Te és a hozzád hasonló baromarcúak könyörögtek a Nyugatnak, hogy akadályozzák meg a szegény menekültek hatósági zaklatását, azaz ellenőrzését és nyilvántartásba vételét!

Te és a hozzád hasonló baromarcúak tiltakoztatok a kerítésépítés ellen, hogy a terroristák szabadon és ellenőrizetlenül özönölhessenek be a zöldhatáron!

Te és a hozzád hasonló baromarcúak „épületek be” a menekültek közé, hogy utána világgá kürtölhessétek, hogy micsoda vegzálásnak vannak kitéve szegény menekültek a hatóságok részéről!

És ezek után, te baromarcú, te reklamálod, hogy a TEK nem tudta megakadályozni a merénylők toborzását? Te a hazug, mocskos férgek között is a legalja szemét tróger vagy!

Pontosan tudod, hogy ilyen körülmények között - amit ráadásul főként ti teremtettetek - mindez lehetetlen, mégis vádolsz.

Egyszóval Te és a hozzád hasonló baromarcúak vagytok a közvetlen felelősei a párizsi terrorista mészárlásnak! Mint ahogy az már kiderült: a gyilkosok tényleg köztünk járnak! Egy vagy közülük te is!

A teljes förmedvény egyébként ide kattintva olvasható el, de csak nagyon erős idegzetű, és egészen biztosan fegyvertelen olvasóknak ajánlom! Mert elolvasása után vagy agyvérzést kap az ember a dühtől, vagy azonnal a fegyverért nyúl, hogy ebbe a mocsokba örökre belefojtsa a rágalmazásokat, hazugságokat.

 

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22978/pics/lead_800x600.jpg
24.hu,beözönlő,hazaáruló,jászberényi sándor,liberális,menekült,negativista,párizsi merénylet,soros györgy,terrorista,véglény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Stewe 2015-12-09 11:04:26
Ha egy "cikket" már az sem tart igaznak aki összekalapálta (írásnak nevezni sértő lenne) akkor már biztos, hogy csak egy elkeseredett kísérletről van szó. Vagy a kétes politikai önmegvalósításra (ez a tizenöt perce lesz a féregnek nem több, a legjobb esetben is csak szolgává válik, mert képtelen felmérni milyen szintű dologba pofázik bele), vagy a globális háttérhatalom támogatói körének tágítására, jobb híján a mindent megkajáló hülyékkel.
Már Hitler is úgy tudott hatalomra kerülni, hogy a gazdagoknak megmutatta a profit lehetőségét, a szegényeknek hazudott reményt, az erőseket maga mellé állította, a gyengéket maga mögött sorakoztatta fel, az okosokból megélt, a hülyéket pedig előreküldte harcolni. Na ez a jószág is csak egy "gyalog", akit előretoltak, ha elvész sem kár érte, és ha csak két támogatót szerez, már megérte.
Válaszolok
Gyula 2015-12-07 23:30:33
Felesleges háborogni, ez csak egy gyenge próbálkozás arra,hogy valamelyik polgármester azt mondta Izrael van a Párizsi merényletek mögött!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?