Természetesen egy migráns gyalázta a Magyar Válogatottat


A néger norvég. A zulukaffer. A Ghánában született hazátlan beözönlő. Aki hiába vándorolt be Norvégiába és játszik Angliában, valójában megmaradt a szavannákon egymást gyilkolászó primitívek szellemi szintjén.

A néger norvég. Olyan messze van az európai normáktól, mint Ghána Norvégiától...

Bár nem tudja elrontani az EB-re való kijutás kapcsán érzett örömöt, de nem tudok napirendre térni a norvég válogatott egyik tagjának mérhetetlenül tuskó nyilatkozata fölött. A bevándorló migráns zulukaffer és az európai normák…

A kutyából nem lesz szalonna! A migránsból meg nem lesz európai ember!

Az örömteli tény: a Magyar Válogatott oda-vissza verte Norvégiát az Európa bajnokság pótselejtezőjén. Így mi EB résztvevők vagyunk, a derék északiak meg nem. 

A meccs előtt egy egykori norvég válogatott örömmámorban úszva álomsorsolást emlegetett. Az első meccs után a norvég kapitány undorítónak nevezte a magyar csapat játékát. Ezek sem szép gesztusok, de a mai „lélektani hadviselésbe” még éppen belefér. Az sem mellékes, hogy miután eldőlt a párharc, a norvég kapitány gratulált és elismerte, hogy a magyarok voltak a jobbak. Mint minden norvég. Egyet kivéve.  

Aki nem volt más, mint Alexander Tettey. A néger norvég. A zulukaffer. A ghánában született hazátlan beözönlő. Aki hiába vándorolt be Norvégiába és játszik Angliában, valójában megmaradt a szavannákon egymást gyilkolászó primitívek szellemi szintjén.

És ez a Tettey a két vesztes meccs után nemhogy nem gratulált, de még csak csöndbe sem maradt. Hanem gyalázkodott, lekutyázta a győztes ellenfelet. Úgy látszik a migráns mentalitást nem tudta levetkőzni: nekik minden szabad, rájuk nem vonatkoznak az európai normák. Hírből sem ismerik a tiszteletet, az ellenfél megbecsülését, az önkritikát. Ha nem sikerült valami, akkor nem magukban keresik a hibát, hanem a győztes ellenfelet szapulják.

Na, most képzeljük el, mit művelt volna ez a néger norvég, ez a zulukaffer, ha ők győznek és továbbjutnak! És képzeljük el, hogy mi lesz Európával, ha Tettey mentalitása sok millió beözönlő által terjed majd… 

3
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22656/pics/lead_800x600.jpg
alexander tettey,beözönlő,hazaáruló,magyar válogatott,menekült,norvég válogatott,norvégia,zulukaffer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Gyula 2015-11-26 00:20:30
Nem értem? Hát ki nem szarja le,hogy mit mond?
Válaszolok
Andras válasza: Diák bejegyzésére 2015-11-25 20:01:36
Frissen oltott mésszel kell leönteni, jó vastagon. Attól egészen fehér lesz. Örökre.
Válaszolok
Diák 2015-11-25 10:37:57
SZERINTEM EZ A CSÁVÓ FERÉREDJEN KI DE ÖRÖKRE !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?