Gyurcsány őrületében Orbánt segíti


Sok, a Fideszt támogató emberrel találkoztam, akik hol felháborodva, hol lesajnálóan nyilatkoztak Gyurcsány újabb meghökkentő akciójáról, azaz a bevándorlási kvótát támogató aláírásgyűjtésről. Vérmérséklettől függően, ki szánalmas bohócnak, ki nagyon hülyének, ki pedig nyomorult hazaárulónak titulálja ezért Gyurcsányt, ám abban egyetértenek, hogy az aláírásgyűjtésük nagy baromság, fölösleges és hiábavaló.  

Nos, abban egyet kell értsek, hogy Gyurcsányék aláírásgyűjtő akciója valójában tényleg hazaárulás. Az viszont egészen biztos, hogy nem őrültség és nem fölösleges. Legalábbis az ő szempontjából ez egy konzekvens, szükséges lépés.

Gyurcsány ugyanis ma már csak és kizárólag a saját érdekeit nézi. Pártja, amelyet hivatalosan DK-nak, azaz Demokratikus Koalíciónak nevez, valójában inkább az orbángyűlölő Degeneráltak Kompániája.

Gyurcsány a miniszterelnöki bukása, majd az MSZP-ből történő kikergetése óta ezekben a degeneráltakban találta meg a politikai túlélésének, életben maradásának lehetőségét. Mint már korábban is leírtam, ennek a pár tízezer embernek nem kell sem logika, sem politikai program, sem koherens politizálás, sem hitelesség, sem őszinteség, sem igazság, sem tisztesség. Ezeknek egy kell: Orbángyalázás mindenáron. Mindezt így együtt Gyurcsánytól kapják meg. Ő képes, egyik napon Á-t, majd a másik napon B-t mondani ugyanarról, ha azzal Orbánt gyalázhatja.

És erről szól a mostani aláírásgyűjtési akciójuk is. Listát akarnak azokról az elmebajosokról, akik annyira gyűlölik Orbánt, hogy képesek a saját jól fölfogott érdekiek ellenére cselekedve aláírni a bevándorlást támogató gyurcsányi íveket. Ezek az emberek ugyanis aranybányát jelentenek a Fletó számára. Ezek az emberek gyakorlatilag mindenre kaphatóak, ha közben az Orbán-gyűlöletet adagolják nekik.  

Más kérdés, hogy rossz-e ez a Fidesznek, rossz-e ez Orbánnak? Szerintem összességében nem. Egyrészt minden, nem pártelkötelezett, de értelmes ember előtt lejáratja a balliberális oldalt a túlzásokba eső, sokszor elképesztően ostoba, primitív Orbán-gyalázással.  Olyan elképesztő dolgokra, és megszólalásokra képesek, amely minden jóérzésű embert alapból taszítanak.

Másrészt Gyurcsány az a fajta, aki senkit nem tűr meg maga fölött. Ő az a politikus, aki nem hajlandó beáldozni önmagát semmilyen baloldali vagy liberális alternatíva megteremtése érdekében. Vagy ő lesz a vezér, vagy senki. Bárkire ráront, aki bejelentkezik a kormányellenes ellenzék vezetőjének, összefogójának, koordinátorának szerepére, legyen az politikus vagy civil. Gyurcsány nekiront és eltiporja.

Ráadásul Gyurcsány már nem csak a jobboldalon a negativizmus megtestesítője, hanem a nem pártlekötelezett tömegek számára is elfogadhatatlan. Sőt, a baloldaliak többségének is vállalhatatlan, mi több, gyűlölt figura. Gyűlölik, de félnek tőle. Tudják róla, hogy sokat tud és bármire képes. Bárkit, bármikor gátlás nélkül elárul, földob, ha a céljai úgy kívánják.

Mindezek okán egyelőre elképesztően sikeres abban, hogy néhány tízezer agyatlan ember zsigeri orbángyűlöleltét kihasználva ellehetetlenítse az egész balliberális oldalt.  

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22646/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,baloldali,beözönlő,dk,gyurcsány ferenc,hazaáruló,kurcsány,liberális,mszp,negativista,orbángyalázás,orbánozás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
ÁRPÁD 2015-11-25 16:23:48
MINDIG IS AZ A VÉLEMÉNYEM EZEKRŐL A BUKOTTAKRÓL HAZAÁRULÓK VOLTAK ÉS AZOK JELENLEG IS, SOHA NEM TUDJÁK LEVETKŐZNI A GYŰLÖLKÖDÉSÜKET MAGYAR HAZÁNK ELLEN.HAJRÁ JELENLEGI KORMÁNYUNK,.
Válaszolok
Peter 2015-11-24 17:58:26
Igaz.És a megfelelő pillanatban Dobrev Klára pàrttá lényegülhet ,mivel a rettenetesmultú csalàdban azert a féleszű Feri csak egy pojàca a többiekhez képest..A valódi döntésekhez Piroska igenlése is kell..
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?