Megint Orbánoztak, megint ráfáztak…


Ezek semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek. A zsigeri Orbán-gyűlölet olyan mélyen bennük van, hogy már beleégett a génjeikbe. 

Ez a gyűlölet mindent racionalitást, minden ésszerűséget fölülír. A tények, a valóság már rég nem számítanak. Csak a puszta gyűlölet és a gyilkos düh. Semmi kétségük ne legyen, ezek minden lelkiismeretfurdalás nélkül fölbérelnék a Frey Tamás féle bérgyilkost Magyarország miniszterelnökének a likvidálására.

És ez a végtelenül beszűkült tudatállapot vezet olyan mérhetetlen baromságok leírására, mint amit a hullarablássá fajult Göncz temetés kapcsán közzétettek.

A csúcs mindenképpen ez a mondat:

„hihetetlenül kínos dolog manapság Orbán Viktornak lenni, és ez Göncz Árpád temetésén éles reflektorfénybe került.”

Igen, egy blogger képes volt ezt a mondatot leírni és közzétenni.

És akkor nézzük, hogy ezzel szemben mi a valóság…

Ma nem Orbán Viktornak lenni kínos. Ma ugyanis Orbán az egyik legnépszerűbb politikus az országban. Orbánt jóval többen tartják alkalmasnak miniszterelnöknek ebben az országban, mint az összes ellenzéki bohócot együttvéve. Pedig aztán belőlük akad szépszámmal. Magyarországon tehát nem Orbán Viktornak lenni kínos, hanem Orbán ellenfelének lenni kínos…

Ma nem Orbán Viktornak lenni kínos. Ma Mécs Imrének lenni kínos. Aki annyira ostobán akart politizálni, valószínűleg kényszer hatására, hogy az már a Göncz családnak is sok volt. Ők nem voltak besúgók, így őket nem kényszeríthették ilyen mocskos politikai játszmára. Mécs Imrét meg igen. Teljesen egyértelműen kiderült, hogy Mécset még mindig markukban tarják azok, akik pontosan ismerik múltjának legsötétebb fejezeteit. Nyilván az sem véletlen, hogy Göncz a „végrendeletében” őt kellett megjelölje szónoknak…

Ma nem Orbán Viktornak lenni kínos. Ma valódi baloldalinak lenni kínos. Amit a balliberális politikai és média elit művelt a temetés kapcsán, az minden jó érzésű emberben elképesztő viszolygást, undort keltett. Az, ahogy tülekedtek és taposták egymást egy kivénhedt kirakatember koporsója fölött, az a magyar politikatörténet egyik legkínosabb fejezete. Ahogy próbálták Göncz Árpád temetését egy politikai hasznot húzó eseménnyé formálni, az maga a végtelenül kegyeletsértő gengszterizmus.

Ma nem Orbán Viktornak lenni kínos. Ma olyan bloggernek lenni végtelenül kínos, aki ilyen mondatot le tud írni: „hihetetlenül kínos dolog manapság Orbán Viktornak lenni, és ez Göncz Árpád temetésén éles reflektorfénybe került.” Ez a végtelenül kínos. És ez éles reflektorfénybe került a tények által.

4
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22313/pics/lead_800x600.jpg
baloldali,blogger,göncz árpád,hullarablók,kínos,liberális,negatív,negativista,orbángyalázás,orbánozás,temetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Péter 2015-11-13 20:32:23
"egy kivénhedt kirakatember koporsója fölött" -> ez gyengíti, mert ilyet szintén nem ír le az ember. Függetlenül attól, hogy így van-e, vagy nem.
Válaszolok
Viktorné válasza: Gombos bejegyzésére 2015-11-13 16:30:38
nagyon helyesen írod, nem bírják megérteni nincs szükség baloldalra ,elég volt . Összetartásuk csak egy szánalmas egymásba kapaszkodás.
Válaszolok
Zsuzsanna 2015-11-13 11:41:44
Szánalmasak ezek a firkászok,akik sikertelenségük kínjait bűnbakok keresésével akarják enyhíteni,de gyomorforgatóak azok,akik megrendelésre,anyagi vagy erkölcsi haszon reményében írják förmedvényeiket.
Válaszolok
Gombos 2015-11-12 17:17:22
Azok a SELEJTES alakok, akik ma a baloldalt próbálják képviselni, soha nem fognak beletörődni vereségükbe. A vereség elviseléséhez intelligencia és bölcsesség kell, ami ha lenne ezeknél a selejtes senkiknél, talán még akár kormányozhatnának is. De hiszen épp ezek hiánya miatt buktak akkorát, hisz 40 éven át nem volt szűkségük ilyesmire. Jelenlegi összetartásuk csakis az Orbán Viktor elleni gyűlölet és a tehetetlen düh eredménye. Nem kell tőlük félni, inkább sajnálatra méltó nímandok . . .
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?