Vannak még mindig, akik nem értik! A létünk a tét!


„Az Európai Unió felbomlásának veszélyével fenyeget a menekültválság, főleg ha annak közös megoldása elé akadályt gördít a "téves nacionalizmus." Vélekedett hétfőn az EU soros elnökségét betöltő Luxemburg külügyminisztere. "Az Európai Unió széteshet, és ez ijesztően gyorsan végbemehet, ha kívül-belül az elzárkózás lesz a szabály a szolidaritás helyett" - vélelmezte Jean Asselborn a dpa német hírügynökségnek Luxembourgban adott nyilatkozatában. A külügyminiszter a belső határellenőrzés megszüntetéséről a luxemburgi Schengenben 1985-ban megkötött egyezményt is - amelynek jelenleg 26 uniós állam tagja - veszélyeztetve látja. "Talán még van néhány hónapnyi időnk" - jegyezte meg."

Idáig az idézet az MTI híréből…

Hol él ez az ember? A Holdon? Honnan kerülnek elő még mindig ezek az Istenverte idióták?

Mára már a napnál is világosabb minden épeszű ember számára, hogy a muzulmán horda beözönlése nem jó Európának, nem jó az európai országoknak, nem jó az európai embereknek.

Nem hogy nem jó, de kifejezetten káros! Káros, mert évezredes kultúrákat, szokásokat, magatartásmintákat, hagyományokat rombol le viharos gyorsasággal.  Káros, mert az európai emberek által megteremtett viszonylagos jólétet, szociális biztonságot, nem hogy nem tudja kiterjeszteni minden beözönlőre, de még azok is elesnek tőle, akik itt élő nélkülözőként valóban rászorulnának.

Sőt! Nem csak, hogy káros, hanem kifejezetten veszélyes is! Veszélyes, mert olyan megoldhatatlan társadalmi feszültségeket, ellentéteket generál, amely szükségszerűen vezet a szélsőségek megerősödéséhez, ami pedig a társadalmi stabilitás, az országok stabilitásának megrendülését okozza majd. Mindez pedig együttesen a rend felbomlásához, társadalmi és gazdasági, majd pedig kormányzati anarchiához vezet, amely szükségképpen torkollik véres faji-vallási összecsapásokba. Pont úgy, ahogy történt ez nem is oly régen az afrikai és ázsiai államok egy részében.

E folyamat teljesen világos és egyértelmű. Ráadásul gyorsuló és előbb-utóbb visszafordíthatatlan! Erre jön megint egy ilyen torzagyú liberális barom, és előáll a szolidaritás maszlaggal. Meg a csúnya nacionalizmussal… Mondjuk egy luxemburgitól nem is nagyon várhatjuk, hogy fölérje ésszel, hogy mi az, hogy nemzet, meg mi az, hogy ország, meg hogy történelem… Egy városnyi adócsaló paradicsom egyik embere akar kioktatni olyan nemzeteket, amelyeknek több mint ezer éves történelmük, múltjuk, küzdelmük van.

Ha valami, hát az veszélyezteti az Európai Uniót, ha ilyen címeres idiótákat, mint ez a luxemburgi külügyminiszter, a hatalom közelébe engednek, ahelyett, hogy kényszerzubbonyba zárva vinnék gyorsan a zárt osztályra.

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22277/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,európai unió,liberális,luxemburg,menekült,negatív,negativista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?