Soros, a vérgőzös bosszúért lihegő elmebeteg


Le akarja rombolni az emberiség minden eddigi értékét. És ehhez hű társakra talál a társadalom mindenféle szemetében, azaz a kommunistákban, a liberálisokban, a terméketlen és torz szexualitást követő véglényekben, a genderideológia elmeháborodottjaiban, az agyatlan feministákban, a szétszívott agyú drogosokban.

Van itt nekünk ez a Soros György. Ismertebb nevén George Soros. Ő az a lény, aki az életét nem az építésre, hanem a pusztításra, rombolásra építi. Minden normális ember szeretne nyomot hagyni, pozitív nyomot hagyni a világban Az emberek emlékezetében. Na, ő nem. Neki a pusztítás a lételeme. Az ő vallása az ártás.

Soros György egy végtelenül torzult lelkű idióta, aki engesztelhetetlen gyűlölettel él minden iránt, ami európai. Még ennél is nagyobb gyűlölet él benne szülőhazája, Magyarország iránt.

A II. világháború valós szörnyűségein, a családja szenvedésein a mai napig sem tudta túltenni magát. Ezért egész lényét a bosszú járja át. Ártani, ártani minél többet. Tönkretenni, amit, akit csak lehet. Ez Soros mentalitása.

Soros – nem túlzás – sátáni akciókat hajtott és hajt végre európai országok ellen. Magyarországot sem kíméli. Talán azt hitte, hogy a rendszerváltáskor eljön az ő ideje. De bosszúszomja, elképesztő rosszindulata, mérhetetlenül nagy egója és mindent fölülmúló kapzsisága félelmet keltett még a balliberális elvbarátai között is. Ettől végképp megvadult és torz lelkének, agyának minden gyűlöletét és szennyét Magyarországra önti, különösen akkor, amikor hazánkban a multikulturalizmust és a liberális állam fensőbbségét tagadó jobboldali kormány van hatalmon. Ilyenkor aztán gyűlölete és fékeveszett dühe a teljesen irracionális cselekvések irányába viszik el. Ilyenkor például feltétlen és mértéktelen befogadást követel a sötét középkor véres bugyraiból ideözönlő muzulmán csürhének.

Soros a minden hagyományt, nemzetet, értéket elsöpörni akaró, spekulatív kapitalizmuson alapuló multikulturalizmus tökéletes megtestesítője és zászlóvivője. Le akarja rombolni az emberiség minden eddigi értékét. És ehhez hű társakra talál a társadalom mindenféle szemetében, azaz a kommunistákban, a liberálisokban, a terméketlen és torz szexualitást követő véglényekben, a genderideológia elmeháborodottjaiban, az agyatlan feministákban, a szétszívott agyú drogosokban.

Ezeket, a társadalom szemétdombjáról összecsődített nyomorultakat, a törvényes rend, az államhatalom, a nemzet, a vallás ellen a legsunyibb eszközökkel fellépő, romboló, bomlasztó bűnözőkké teszi. És mindezt a törvénytelenül, országok, cégek, nyugdíjalapok tönkretételével keresett lopott, rabolt, piszkos pénzével finanszírozza.

Soros, a világ egyik legkártékonyabb lénye. Sajnos magyar származású, bár ő, életének minden napján, minden percében, minden pillanatában megtagadja, sőt elárulja a magyarságot. Soros, az igazi antimagyar, az igazi antieurópai, az igazi antiember. Soros az igazi megtestesült véglény.

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/22167/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,feminista,genderideológia,hazaáruló,homoszexuális,kommunista,liberális,multikulturalizmus,soros györgy,véglény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
László 2015-11-07 12:49:29
Miért vannak akkora tahó újságírók Magyarországon, hogy ezt az aljas zsidót magyar származásúnak írják?! - Nyilvánvaló, hogy ez egy mocskos zsidó! -----
Válaszolok
Gyula 2015-11-05 23:13:38
A Rajcsányi olvas ilyeneket, vagy beszél valakivel magán kívül is?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?