+18! A liberálisokról…


Már megint ezek az Istenverte liberálisok…. Szokták mondani, hogy csak nálunk ilyen gyökerek a liberálisnak mondott senkiháziak, máshol, szerencsésebb sorsú országokban van értelme és tisztessége a liberális szónak, a liberális politikának. Na, erre cáfolnak rá rendszeresen a Nyugat liberálisai. Naponta bizonyítékát adják, hogy a liberális az egy genetikai hulladék, egy evolúciós zsákutca,  valahol az egysejtűek és az előgerinchúrosak között.

Nem elég nekünk a börtönbe vágyó Demszky vagy a másik díszliberális a Kuncze, még Guy Verhofstadt félék is jelzik: ideje lenne, ha a Jó Isten rendet tenne az evolúciós folyamatban, hogy ezekkel végre csak őskövületek formájában találkozhassunk…

Ez a kretén Verhofstadt, ez a liberálisnak mondott genetikai hulladék nem átallotta beszennyezni a magyarok véres és fájó emlékezetű nemzeti ünnepét. Ez a selejt, aki egyébként a liberálisok európai vezére, október 23-át arra használta föl, hogy mérhetetlen és tehetetlen gyűlöletében ismét egy nagyot rúgjon egész Magyarországba, minden magyarba. A legnagyobbat Nagy Imrébe és a kivégzett mártírokba. És azokba, akik a kommunista terror elől hazájukat, szeretteiket és minden értéküket hátrahagyva, nincstelenül, valóban az életüket mentve menekültek Nyugat-Európába.

Ez a se embernek se állatnak nem jó lény egyenlőség jelet tett a 200 ezer menekülő magyar és a mostani több milliós muzulmán horda közé!

Ez már megint az a kategória, amit nem lehet egy „Na, elmész te a jó kurva anyádba!” felkiáltással elintézni! Ez majdhogynem vért kíván!  De legalábbis azt, hogy ítéljen fölötte Vida Ferenc vérbíró…

Egyszóval jegyezd meg egy életre, te baromarcú liberális emberiség selejtje!

Az 56-os magyarok fegyverrel a kézben harcoltak a liberálisok mostani szövetségesei, a gyilkos kommunisták ellen! Amikor ők menekültek, akkor valóban az életüket próbálták menteni!

Az 56-os magyarok, akik fegyverrel a kézben harcoltak a hazájukért és a szabadságukért, ha külföldre menekültek, akkor nem követelőztek, nem hőbörögtek, nem tüntettek, nem törtek-zúztak, nem akarták ráerőszakolni a maguk életmódját, hitét, törvényeit a befogadókra! Próbáltak maximálisan beilleszkedni, tiszteletben tartva a befogadókat, betartották a jogszabályokat, oda mentek, ahova mondták nekik, hálásan megköszöntek minden segítséget. Bár mindőjük nincstelenként érkezett Nyugatra, tudásával, munkájával, szorgalmával nagyon sokan közülük nagy hasznára váltak a nyugati társadalomnak. A magyar menekültekre fordított kiadások sokezerszeresen megtérültek a munkájuk által.

Ezzel szemben a mostani muzulmán csürhe nem harcolt a hazájáért és a szabadságáért. Külföldre menekülve követelőzik, hőbörög, tüntet, tör-zúz, rá akarja erőszakolni a saját életmódját, hitét és törvényeit a befogadókra! Egyáltalán nem akarnak beilleszkedni, semennyire sem tartják tiszteletben a befogadókat, nem tartják be a jogszabályokat, nem oda mennek, ahova küldik őket, és nem köszönik meg a segítséget. Általában nem nincstelenként érkeznek, munkájukra, tudásukra. szorgalmukra sem most, sem hosszútávon nem számíthat Európa. minden rájuk fordított pénz puszta pénzszórás és a valóban rászoruló európai polgároktól lett és lesz elvéve!

Na, ennyi, tehát semmi a hasonlóság, te Isten barma! Mondd, ezek közül melyik információ nem állt a rendelkezésedre, te ganéj, hogy egyenlőségjelet mertél tenni az 56-os magyar menekültek és a mostani muzulmán horda közé?

Sajnos nem csak nálunk, az egész világon egy halott, torz, emberellenes ideológai a liberális. Csak az lehet ugyanis, ha ilyen genetikai hulladékok a vezető képviselői, mint ez a guy verhofstadt…

Guy Verhofstadt és bűntársai! Hogy ítélne el titeket végre Vida Ferenc! 

2
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/21915/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,evolúciós zsákutca,genetikai hulladék,guy verhofstadt,liberális,menekült,negativista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
György 2015-10-27 15:00:06
És ezek a perverz aljadékok sz..ják nekünk a spanyolviaszt? Még pajzán gondolat sem lennének nélkülünk MAGYAROK NÉLKÜL !
Válaszolok
hcsd 2015-10-27 02:39:31
Csak drága Kosztolányitól, fejből: "...földig hajoltam, és mindezt megköszöntem..." neked Zsolt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?