Ez már nem is emberi lény, hanem maga a megtestesült gyűlölet


Vajon, ha a román hadsereg most megtámadná Magyarországot, akkor ki győzelmének örülne a véglény falkasházy tivadal???? A kérdés persze költői, hiszen tudjuk a választ.

"Boldoggá tesz, amikor a magyar válogatott kikap" – ez egy olyan mondat, amit kemény és nagyon fájdalmas fizikai következmények nélkül a világ egyetlen országában se ejthetne ki a saját nemzeti válogatottjával kapcsolatban egyetlen közéleti (művész????) ember se.

Csak nálunk, csak Magyarországon.

És nem azért, mert minket ez nem sért. Hanem azért, mert annyira megszoktuk már ezeknek a véglényeknek a folyamatos hazaárulását, hogy ez már föl sem tűnik a sok gyalázatuk között.

Ezzel a mérhetetlen gyökér mondattal, amit hanyagul, raccsolva belehányt a nézők szemébe falkasházy tivadal vérig sértette, meglázta, szembeköpte azokat, akik idejüket, pénzüket nem kímélve akár külföldre is elmentek szurkolni a magyar válogatottnak. Vérig sértette, szembeköpte és megalázta a sportszerető magyarok millióit. Vérig sértette, szembeköpte és megalázta mindazokat, akik – bár nem túl eredményesen – de politikától függetlenül nemzeti mezben küzdöttek a pályán.

Kérdezem én, hogy néz ezek után falkasházy tivadal az erdélyi magyarok szemébe? Képes volt a románoknak szurkolni a magyar válogatott ellen? E gyökérségével vérig sértette, szembeköpte és megalázta az összes erdélyi magyar embert, csakúgy, mint tette egykoron hű cimborája és eszmetársa a hazaárulásban is, Gyurcsány Ferenc.

De még csak nem is ezek a legszörnyűbbek a véglény szavaiban, hanem az, hogy eszerint

falkasházy tivadal örül minden beteg halálának, mert úgy véli, hogy ez mutatja Orbán Viktor egészségüggyel kapcsolatos - szerinte - elhibázott politikáját?

falkasházy tivadal örül minden gyermek iskolai bukásának, mert úgy véli, hogy ez mutatja Orbán Viktor oktatással kapcsolatos - szerinte - elhibázott politikáját?

falkasházy tivadal örül minden cégcsődnek, mert úgy véli, hogy ez mutatja Orbán Viktor gazdasággal kapcsolatos - szerinte - elhibázott politikáját?

falkasházy tivadal örül, ha minden olyan embernek, aki elveszíti a munkahelyét, mert úgy véli, hogy ez mutatja Orbán Viktor munkahelyteremtéssel kapcsolatos - szerinte - elhibázott politikáját?

Mert falkasházy tibol szavaiból bizony egyenesen ez következik!

És mindezt miért? Mert ennyire gyűlöli Orbán és Orbán sikerét. Ez a gyűlölet uralja falkasházy tivadal minden sejtjét, minden pillanatát, minden ritka gondolatát, minden mondatát. Ez már nem is emberi lény, hanem maga a megtestesült gyűlölet.

Vajon, ha a román hadsereg most megtámadná Magyarországot, ki győzelmének örülne a véglény falkasházy tivadal???? A kérdés persze költői, hiszen tudjuk a választ.

utóirat: és csak remélni lehet, hogy az ultrák közül lesznek olyanok, akik nem csak a rendőrökkel szemben nagyon bátrak, hanem lesz annyi tisztesség bennünk, hogy falkasházy tivadalt amúgy istenes pofánvágják ezért a mondatáért. Nem egyszer…

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/21709/pics/lead_800x600.png
farkasházy tivadar,gyurcsány ferenc,hazaáruló,magyar válogatott,orbángyalázás,szurkoló,ultra,véglény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
oszkár 2015-10-16 22:22:28
szerintem ha igaz akkor törzskönyvezett köcsög görény csótány,ilyen egy másvallású.Összezárnám buzi sziriai Buzikkak hagy keféljék agyon ,az kéne neki
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?