A balliberális csürhe sekély kéje


Más öröm már nem maradt nekik, mint áruló és bukott nyugati politikusok Orbángyalázásának idióta módjára tapsikolni. Sekély e kéj… Nagyon sekély…

„A brüsszeli Bizottság korábbi alelnöke azt követeli, hogy a Fidesz hagyja el az európai konzervatív pártcsaládot, mert az Orbán Viktor által fémjelzett politika már régóta ellentétes az unió értékeivel, ideértve az Európai Néppárt által is szolgalmazott liberális demokráciát és a szociális piacgazdaságot” – ezt böfögte bele a világba régi jó ismerősünk, Viviane Reding.

Tudják, ő volt az a korábbi európai biztos, aki annyira hataloméhes volt, hogy képes volt összefogni a baloldallal is Magyarország ellen. Azt remélte, hogy cserébe támogatják bizottsági elnöki ambícióit. Az árulókat azonban sehol sem szeretik. Az árulókat mindenhol megvetik és kidobják. Viviane-ből sem lett nemhogy bizottsági elnök, de még biztos sem. Más kérdés, hogy Junckerral sem jártunk sokkal jobban.

Amit egy német lap nyomán a 186 óra című szennyiromány közreadott, az nem más, mint egy áruló és bukott politikus ostobasága. Annál is inkább, mert a Néppárt vezetője az elmúlt napokban nem csak hogy kiállt Orbán mellett, hanem még támogatja is. A bajor miniszterelnök szintúgy.

Hozzájuk képest ez az áruló, szittyós némber végképp senki.

De egyébként szép üzenetértéke van a 186 óra hörgésének: a magyar balliberális csürhének más öröm már nem jut, csak az, hogy a hozzájuk hasonlóan bukott nyugati politikusok Orbánt gyalázzák.

Mondhatnánk: a kutya ugat, a karaván halad. Bár az, hogy jelen esetben a kutyákat a balliberális csürhéhez hasonlítjuk, igencsak sértő a kutyákra nézvést...

https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/21317/pics/lead_800x600.jpg
baloldali,európai bizottság,juncker,negatív,negativista,orbángyalázás,viviane reding
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?