Botka, Botka! Szanyi szintjére, mondd, miért züllöttél?


Kész, vége! Az MSZP dicstelen útja a végére ért. Fejest ugrottak az udvarvégi ótvaros pöcegödörbe.

Az ember azt gondolja, hogy vége, ennél nincs alantasabb. Aztán mégis mindig csalatkoznia kell, kiderül, hogy mindig van lejjebb!

Azt gondoltuk, hogy a pufajkás Horn, az örök hazaáruló Kovács László, az ügynök Medgyessy, a magyarokra lövető Kurcsány, a libatenyésztők gyilkosa és kifosztója Bajnai, a ripacs, nímand paprikajancsi Mesterházy, és főképp a legsötétebb kocsmák mélyéről böfögő Szanyi után már nincs lejjebb. Csalódnunk kellett. Még mindig van lejjebb! Botka ma sikeresen alulmúlta őket azzal, hogy kihányta ezt a mondatot:

„Andy Vajna rendezte a röszkei zavargásokat”.

Ez az a mondat, amelyet már nem lehet egy „Kurva anyádat, Botka!” felkiáltással elintézni. Nem csodálkozhat, hogy ha azok közül a szegedi rendőrök közül, akik ott voltak Röszkénél, lesz valaki egyszer, aki amúgy istenesen pofánvágja Botkát ezért a mérhetetlen görénységért! De az is lehet, hogy nem nem akarja beszennyezni a kezét Botka megérintésével. Elmondhatja a véleményét Botka görénységéről egy olyan féltéglával is, amelyet – az eszerint Andy Vajna által felbérelt afrikai bevándorlót alakító tehetséges fiatalemberek – hozzájuk vágtak.

Botka, Botka… Azt hittük, - tán reméltük is - hogy neked azért ennél több eszed van. Értem én a frusztrációdat. Miközben Szegeden nap mint nap szembesülsz azzal, hogy valóban mekkora bajt jelent a beözönlés, kénytelen voltál mégis mást mondani a pártfegyelem miatt. Érthető, hogy belekerültél a 22-es csapdájába, mert mást várt el tőled a párt és egészen mást a városod lakossága. Erre te mit tettél? Ámokfutásba kezdtél, de oly lendülettel, hogy már pár lépés után belerobbantál pofával a vastag betonfalba!

Ezzel véged, Botka, véged! Odakerültél Horn, Kovács, Medgyessy, Kurcsány, Bajnai, Mesterházy és Szanyi mellé az örök szégyenpadra. Onnan pedig már nincs visszaút, ezt te is tudhattad volna!

Botka mai elképesztő verbális ámokfutása és mélyrepülése egyben azt is jelenti, hogy az MSZP-nek immáron menthetetlenül vége. Hosszú és kártékony útjuk végére értek és fejest ugrottak az udvarvégi ótvaros pöcegödörbe.

Az MSZP utolsó reménysége, az utolsó „aduásza”, nyilvános politikai öngyilkosságot követett el.

A Röszkén a hazát védő rendőröket ugyanis a sárga földig alázta azzal, hogy Andy Vajna statisztájának nyilvánította őket.

Aki a magyar hont védő embereket megalázza, az aljasabb a gyilkosnál, arra nincsenek szavak!

MSZP, Botka! Bármilyen gazdag is a magyar nyelv, rátok nincsenek szavak!

6
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/20986/pics/lead_800x600.jpeg
baloldali,beözönlő,botka lászló,hazaáruló,mszp,negatív,negativista,rendőr
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Éva 2015-09-23 12:26:29
Valószínűleg szellemes akart lenni. Viszont csak ennyi tellett tőle.
Válaszolok
Adolf 2015-09-19 21:16:39
Botka , Botka ! Nem szeretlek benneteket , mert a logikus gondolkodás nem éppen erényetek ! Hogyan tudna a polihisztor vállalkozó ilyen pitiáner ügyekkel foglalkozni , mikor többezer nyerőautomata és egyéb szerencsejáték szolgáltatás géniuszának legalább 40 százalékát leköti . Egy vendéglátós tehetsége az üzlet üzemeltetése mellett csupán egy - két játékgép működtetéséhez volt elég , zseniális emberünknek még arra is van kapacitása , hogy figyelemmel kísérje csekély , néhány milliárdos bevétele törvényes adózási fegyelmét ! BIZONY !
Botka ! Botka ! GONDOLKODJ !
Válaszolok
Ferenc 2015-09-19 13:22:48
Ezek mind egyformák ! A stílus néha változik,de a ideológia ,a hova tartozás ősze tatja a falkájukat !
Válaszolok
györgy 2015-09-18 21:39:20
És a szegediek vajon mit szólnak 'első emberük' nyilatkozatához?
Válaszolok
györgy 2015-09-18 21:37:42
Meg volt ez rendezve,az tuti,csak nem Vajna által,te nagyon barom!
Válaszolok
Borbála 2015-09-18 19:52:41
Ez egy mocskos szemét Bolsi, Hazaáruló!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?