„Beszólt egy nácit, én meg vissza…”


Ezeknek a küldetéstudatos, Orbángyűlölő, lelki nyomorékoknak mindenki náci, de főleg a rendőreink! Egy vérlázító történet arról, hogy fideszes=náci, rendőr=náci, sőt úgy általában minden magyar ember náci. Kivéve persze ők néhányan…

Adott, egy életében, és főleg nőiségében valószínűleg teljesen sikertelen nő. Nemhogy családja, férje, gyermekei, de még pasija sincsen. Az élete kész csőd, de annál sokkal gyávább, hogy ezt bevallja magának. Ezért aztán minden lehetőségbe, amiről úgy érzi, hogy „értelmet” adhat az életének, úgy kapaszkodik, mint fuldokló a szalmaszálba. Most például a menekültekbe.

De ő nem úgy segít, hogy odamegy és csöndben teszi azt, amit jónak gondol. Á, dehogy. Ő nem sajnálja az időt az írástól. A facebookon terjedelmes beszámolót tesz közzé önnön nagyságáról és heroikus küzdelméről a náci magyarok és a fasiszta rendőreink ellen.

Az egész szánalmas firkálmány azt sugallja, hogy minden bevándorló aranyos, kedves, segítőkész, jóravaló ember. Ezzel szemben a magyarok minimum rohadt közönyös és érzéketlen szemétládák, de leginkább nácik, különösen a rendőreink.

Természetesen a politikai észosztás sem maradhat ki a facebookra hányt rettenetből. Életének hiábavalóságáért és sikertelenségéért természetesen ő nem felelős. Mindig más a felelős. A Zorbán, a kormány, a Fidesz, akik persze mind nácik. Így hát a politikai észosztás is teljesen egyértelműen arról szól, hogy a rohadt kormány az ő adójából(!!!!) milyen szégyenletes dolgokat művel.

Nem terhelem a Liliána nevezetű lény szörnyen hosszú és olvasni is gyötrelem beszámolójával az olvasót, csak kiemelem néhány vérlázító hányását:

„A karszalagos csoportért, akiket a határon már nem tudott regisztrálni a BAH 13 óra körül érkeztek meg a rendőrök. Addig, a rendőrség keresere ott tartottuk, nyugtatgattuk őket, próbáltuk felkésziteni őket, hogy a rendőrség viszi őket a Bevándorlási hivatalba (BAH) regisztralni, de nem lesz baj. Nem foglyok, nem börtön! Erre rendőrség rabszallitoval jött, amitol kiborultak. Sirt a szir apa, a gyerek a rács mögül a kocsibol. Rémület volt.”

Fölmerül a kérdés, hogy Liliána szerint mit kellett volna az országunkba illegálisan beözönlőkért küldeni? Limuzint? Vagy azt képzeli ez a liba, hogy a rendőreink sofőrök, akik a rendőrautókkal kell szállítgassák oda vissza a beözönlőket? Elképesztő arrogancia, amit még így tetéz:

„Visszajöttem és sirok -. En soha többet nem teszek fel rémült embereket, siro gyerekeket rabszallito kocsiba! !!!!!"- "Gondolkozom kinek írjak felháborodott levelet az allmigazgatas és a rendeszet csődje miatt, amit kikerek magamnak. Az én penzembol ezt csinaljak. -Elégtelen kisfiam megbuktal, ülj le egyes!”

Mi meg, mintegy tíz millióan ebben az országban, kikérjük magunknak, hogy a mi pénzünkből furikázzák ezeket az illegális beözönlőket föl és alá az országban. Euró ezreket tudnak kifizetni a csempészeknek, de mi ingyen szállítsuk őket össze-vissza. És még olyan széplelkek, hogy illegális itt tartózkodóként nem hajlandóak rabomobillal utazni. Azt is természetesen a mi pénzünkön! Bezzeg azért fizetni is hajlandóak, hogy negyvenen-ötvenen bezsúfolódva egy furgonba utazzanak országokon át. Szóval, ha felháborodott levelet akar írni ez a nőszemély, akkor írjon először önmagának, hogy a mérhetetlen rosszindulatú ostobaságával ne ártson ennek az országnak.

És itt a legszebb:

„A jarokelők nézték a botrányt. Jött egy idióta nő, beszolt egy nácit, én meg vissza. A rendőrök engem akartak lefogni, hogy ne keltsem a feszültséget...”

Ebben esszenciálisan benne van minden, ami miatt lassan az egész társadalom meggyűlöli ezeket a küldetéstudatos idiótákat. Ezeknek mindenki náci, aki nem ért velük egyet. Nem idézi mit mondott a nő, jelezve ezzel, hogy egyáltalán nem lényeg, hogy mit mondott. Ha beszólt, akkor nem értett vele egyet, ha pedig nem értett vele egyet, akkor az náci. Így egyszerűen. Náci a rendőr, aki nem átall rabomobilt küldeni limuzin helyett a beözönlőkért, náci az államigazgatás, náci itt mindenki, akik nem velük van, náci itt mindenki, aki nem támogatja tevőlegesen a beözönlést. Náci, náci, náci… És nem, nem unják meg az állandó nácizást. Gátlás nélkül vagdalkoznak vele, minősítenek bárkit, bármikor, bárhol, bármiért. Mert - szerintük - nekik ehhez is jogul van.

És ha ez nem elég, jönnek a facebook poszthoz a hozzászólok:

„A végén egy srác nagyon el volt keseredve, hogy nem tud haza telefonálni. kérdeztem, hogy a FB segít-e, mert akkor ott az enyém. Látnotok kellett volna, ahogy megörült. Hagytam, hogy viberezzen, a végén majdnem sírt, olyan régen beszélt az övéivel.”

Na, most akkor kérem, hogy is van ez? Hiszen a beözönlőket támogató idióták állandó érve, hogy ezek szegény háborús menekültek, akik a romok alól menekültek ide. Kérdem én, ha az illető beözönlő viberezni tud az „otthoniakkal”, akkor az mit jelent? Hát azt, hogy ott bizony nincs háború. Ott áram van, internet van, de háború és pusztítás az biztosan nincs…

Hát ennyit rólatok Liliána és társai. Végezetül csak azt kérem, hogy csináljátok még sokáig, verjétek magatokat és mutassátok meg minden nap az ilyen őrjöngésekkel minél több embernek, hogy miért nem szabad rátok és azokra szavazni, akiket ti támogattok!

(Liliána írása egyébként már három hete kint van a facebookon, de sajnos csak most jutott el hozzám, mint elrettentő példa)

7
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/20865/pics/lead_800x600.jpg
beözönlő,facebook,fideszes,liberális,menekült,náci,negativista,rendőr
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Nemezkell válasza: Ádám bejegyzésére 2015-10-01 17:03:48
Mint általában a liberálisok. Nem ez a baj. Hanem az, hogy az "átlagbuta" sírja tele a világot, az ostobaságával! Addig, addig, míg a végén el is hiszi, azt amit állít! Na ez a baj!
Válaszolok
Nemezkell válasza: Miki bejegyzésére 2015-10-01 17:02:19
Nem látsz a szemedtől! Mit gondolsz kik adják a Jobbik megnövekedett szavazóit? Egyáltalán milyen alapon meri a liberális ( manapság a létező legkirekesztőbb, legfajgyűlölőbb...stb tehát náci!) másokra azt mondani,hogy náci? Jó, a komcsik is mindenkire mondják,hogy komcsi, de azt legalább az épeszű tudja, hogy hülyeség! De ezek olyan alattomosan nyomják a kirekesztő eszméiket, hogy sajnos sokan bedőlnek nekik!
Válaszolok
Nemezkell válasza: József bejegyzésére 2015-10-01 16:58:23
Téged meg szintén ki kellene tömni, s a Terror Házában mutogatni,mint a proletárinternacionalista elvtárs utolsó példányainak egyike! Vigyázat, ártalmas!
Válaszolok
József 2015-09-21 21:09:08
A T. Szerző ritka nagy barom, viszont oly elfogult, hogy kitömve kéne a fészen terjeszteni..
Válaszolok
Miki 2015-09-16 10:49:09
Azért legyünk tárgyilagosak! Az egyik oldal butái, a másik oldalt nácizza, míg a másik oldal butái, az egyik oldalt komcsizza. Azért azt is jó lenne belátni, hogy míg az egyik oldalon nincsenek nácik, addig a másik oldalon szép számmal vannak. Még nem nagyon találkoztam liberális nácival, de lehet, hogy csak én nem járok megfelelő helyeken.
Válaszolok
Ádám 2015-09-15 12:55:12
Liliána írása valóban elrettentő példa, akárcsak ez a poszt is. Ami, ha lehet még sokkal elrettentőbb, mert felületes, rosszindulatú, mondhatni aljas csúsztatásokkal operál. Liliána csupán átlagostoba.
Válaszolok
Réka 2015-09-15 11:55:07
Csak egyet tudok érteni :( Igy járunk, amikor a Való világ és az ÉjjelNappalDugapest dzsenerésön "gondolkodik"
Ágyőszépvilág!
De remélem előtte az ilyen és ehhez hasonló idiótáknak tartanak abból gyorstalpalót a vendégek, milyen értékes a Korán szerint egy nő :/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?