Menekültimádók és László Petra: lelki nyomorultak egymás között


Ti bevándorlóimádó idióták! Pont ugyanolyan lelki nyomorékok vagytok, mint a gyermeket rugdosó senkiházi nő!

Amit László Petra tett, arra nincs se magyarázat, és főleg nincs bocsánat! Nincs olyan helyzet, amelyben bele lehet rúgni egy védtelen, kiszolgáltatott gyermekbe! Nincs! Aki ilyet tesz, az nem ember! Az egy féreg!

Azért is írom le mindezt, mert nekem jogom van ezt leírni! Jogom van elítélni László Petrát! Nektek, a bevándorlókat kritikátlanul ajnározó, támogató, segítő idiótáknak viszont nincs erre jogotok!

Hogy miért nincs? Mert ti is pont ugyanolyan lelki nyomorultak és senkiháziak vagytok, mint a kiszolgáltatott gyermekbe belerúgó féreg. Pont ugyanolyanok vagytok, semmivel sem különbek!

Megnéztem azon ismerőseim facebook profilját, akik az elmúlt napokban őrjöngve követelték László Petra elkapását, megbüntetését. Joggal! Nos, egyikőtökén sem találtam még csak utalást sem arra, hogy keressék meg és büntessék meg azokat a menekülteket, akik megtámadtak és meg akartak erőszakolni egy fiatal magyar lányt. Arra sem találtam sehol egy utalást sem, hogy fogják el és büntessék meg azt a nagydarab menekültet, aki rátámadt a rendőrre. És arra sem találtam utalást, hogy László Petra elfogásához és megbüntetéséhez hasonlóan követeltétek volna annak a bevándorlónak az elfogását és példás megbüntetését, aki torokátvágással fenyegette a tv adásában a magyar rendőröket. (és ne kommentelje nekem senki az ostoba baloldali kettős mérce blog átlátszóan együgyű "cáfolatát"! Mert az nem hogy nem cáfolat, hanem egyenesen egy újabb bizonyíték arra, hogy a fenyegetés valós volt, és arra is, hogy milyen ostobán működik a baloldali-liberális média hírhamisító üzeme). És egy kivételével sehol sem találtam arra se utalást nálatok, hogy az elhíresült "bicskei fotó", az pont szöges ellentéte a valóságnak. 

Nektek tehát csak László Petra gyalázatossága fontos, csak azt kürtölitek világgá, csak azon háborogtok. Amit a dédelgetett bevándorlóitok művelnek, meg a velejéig romlott és hazug médiafirkászaitok, arról mélységesen hallgattok. Ezek ellen nem tiltakoztok, nem akarjátok kideríteni, hogy kik voltak, nem akarjátok felelősségre vonni, és persze nem akarjátok világgá kürtölni. Sőt, partnerek vagytok abban, hogy mindezeket elhallgassák, vagy elferdítsék, kétségbe vonják.

Na ezért vagytok pont olyan rohadt- és torzlelkű idióták, mint László Petra...

5
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/20206/pics/lead_800x600.jpg
baloldali,lászló petra,liberális,menekült,negativista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Gyula válasza: Ádám bejegyzésére 2017-08-15 20:26:00
Valami érved is van erre azon kívül, hogy egy geometriai analfabéta vagy?
A nő lábai között 102°-os szög helyett, csak 44°-os szög volt!
https://youtu.be/p2ePuPOcL9k?t=30s
Válaszolok
Gyula 2017-08-15 20:12:21
Ádám! Te szerencsétlen marha! Miről beszélsz?
"........ kiszolgáltatott gyermekbe belerúgó féreg........" (???)
Az a képed fönt egy hamisítvány!! A nő lába ott visszafelé mozgásban volt. A lány támadta meg a Petrát!
https://www.youtube.com/watch?v=NG10p8843TY
https://uploads.disquscdn.com/images/e46eca98fb611ef2a623241dc6ff04b287e87feba0b79f09d83e5d6c028c8c44.gif
Válaszolok
Nemezkell válasza: Ádám bejegyzésére 2015-10-01 17:10:32
Hol jár ki a menekülteknek ilyen? Már konkrétan helyileg? A vasúti sineken? Az ország út mellett az árokban? Hol? Hogyan? Mikor be akarták vinni őket az erre előkészített helyre ( gyengébbek kedvéért a menekült táborokba), akkor bömbölve elrohantak a rendőrök mellett a semmibe? Na most tényleg, úgy kellene, hogy két rrendőr rohanjon utánuk a szántóföldön egy ággyal, egy zuhanyozóval, meg egy gyerekorvossal? Nem?
Válaszolok
Ádám 2015-09-15 12:57:47
Aki emberséges bánásmódot követel a menekülteknek, mert minden embernek kijár ilyen, az miért lenne menekültimádó? László Petra meg egy aljas, lelketlen lény.
Válaszolok
emem 2015-09-10 13:29:58
"Hát ez is megérne egy misét ..." https://www.facebook.com/magyarnarancs
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?