Ütésváltás I.


A facebooknak hála ma már nagyon könnyű beazonosítani azokat a bizonyos negativista sejthalmazokat. És egyre könnyebb azokra megfelelő módon reagálni. Íme, egy gyönyörű példa arról, hogy miként kell bánni ezekkel a "lényekkel".

Egy Miklya Anna "nevezetű lény" hányta a mandinerre elmebeteg sorait, amelyre egy megosztás alatt találtam egészen méltó feleletet.

Íme, Miklya Anna őrjöngése a mandinerről:

Kitagadlak. Nem vagy a honfitársam. Nem vagy ember.

„amikor kicsi voltam, a szüleim meg ugye hitoktatók akkor valami borzalmasan demagóg, ráadásul több mint 70 éves keresztény mesekönyvben olvastam egy tanítómesét egy jámbor istenfélő kisfiúról meg a rossz komisz kis testvérkéjéről és vhogy az volt a lényege h előbbi, nevezzük palkónak, meg akart győzni utóbbit, nevezzük petinek, a jó igazáról. végül fogadtak, h palkó mindig csak jót tesz és mond, peti meg ugye amihez éppen kedve van, főként rosszat. a végén peti halálra bosszantotta palkót akinek egyre nehezebbre esett jónak lennie, miközben persze sokat imádkozott (a végén asszem egy drámai fordulattal meghalt, h az író fel tudja oldani a gordiuszi csomóként növekvő problémát).

én ma abbahagyom a palkóságot. elegem van abból, hogy a menekültellenesek (mert nem migránsok, menekültek) lehetnek embertelenek, könyörtelenek, kegyetlenek, a legvégső, elviselhetetlen, földöntúli módon ostobák, hogy nem képesek végigolvasni egy cikket, meghallgatni egy normális ellenérvet, megnézni a statisztikákat, kettőt kattintani a googlen és elolvasni pár külföldi hírt, megnézni, hogy van-e menekült kis hazánkon kívül, v befogadnak-e az arab államok és afrika is menekülteket, képtelenek az empátiának a legkisebb szikráját kicsiszolni magukból, elképzelni, hogy viselkednének ők hasonló szituációban, mit hozna ki belőlük az otthonuk elvesztése, a szeretteik halála, a többezer kilométeres vándorlás, az, hogy folyamatos bizonytalanságban vannak tartva, hogy nem beszélnek a nyelvükön, hogy rémhírek vannak, hogy embernek mutatkozó lélektelen állatok kizsigerelik, megerőszakolják, kirabolják, megölik őket, hogy folyton arra kell figyelniük, hogyan ússzák meg az életben maradást, geci elegem van hogy ezek az elképesztő magyar honfitársaim összemossák a politikát az összeesküvéselméletekkel, némi hőzöngő és bizonytalan eredetű és annál undorítóbb és mocskosabb és hányingertkeltőbb fajelmélettel és nettó nácizmussal, hogy úgy tesznek, mintha némi károgó handabandázás és másra mutogatás megoldaná az orrunk előtt szenvedő emberek problémáit (kurvára mindegy ki a felelős az előttem gyalogló sebéért bazmeg ha egyszer EL KELL LÁTNI), 

én ezeket az embereket nagyon sokáig rendkívül illedelmesen próbáltam jobb belátásra bírni, de nem megy, olyan ostobák mint a föld, és belefeledkeznek abba a gyönyörűségbe, hogy ebben a demagógiában, amihez egy teljes politikai elit segédkezik, az lett valahogy egyfajta közgondolkodás, hogy attól, hogy valakit gyűlölnek, ergo jobb embernek tartják magukat nála, és gecire a lusta seggüket fel nem emelik és a kezüket meg nem mozdítják a szenvedései láttán, valóban jobb emberek lesznek, sőt, valamiféle kifacsart, tényleg mindenféle emberséget nélkülöző logika alapján még a hazájukat is jobban szeretik.

kurvára nem fogok többet vitatkozni és bizonygatni és magyarázni, csak ugyanannyira gyűlölni fogom ezeket az embereket, mint ők mindenki mást,

annak ellenére, hogy ez nem okos, és nem tisztességes, gecire unom hogy mindig nekem kell az okosnak és tisztességesnek lennem. gyűlölöm őket. mindet. az ostobaságukat. azt, hogy erkölcsileg magasabb rendűnek képzelik magukat, miközben utolsó férgek. a vakságukat. gyűlölöm, hogy egy nemzetben létezünk (magyar vendégszeretet bazmeg), gyűlölöm, hogy egy nyelvet beszélünk, gyűlölöm, hogy egy fajba tartozunk állítólag. nekem ők semmijeim és senkijeim. nekem a szír anyukák és afgán gyerekek és a férfi, aki megsiratta a vízbe fúlt feleségét és kisfiát, nekem ezek az emberek hamarabb és jobban a családom és a szeretteim és a honfitársaim, mint azok a »mélymagyarok«, akik teleszemetelik a legártatlanabb cikket az interneten és arról hőbörögnek, hogy ki kell utasítani/le kell lőni/etc. a menekülteket.

HOL A TE MAGYARSÁGOD? HOL A TE KULTÚRÁD? HOL A TE KERESZTÉNYSÉGED?

kitagadlak. megtagadom, hogy a testvérem legyél.

nem vagy a honfitársam.

nem vagy ember.

senki vagy.”

És itt van rá egy igen méltó válasz, amelyet egy megosztás alatt találtam:

"szegény elmeháborodott leány... Pedig anya szülte ezt is... Valaha, gondolom szerette, nevelte őt is a családja... Járhatott óvodába, iskolába, esetleg még egyetemre is... Biztos volt olyan fiú, aki szerette, aki megfogta a kezét, aki megcsókolta, aki éjjel boldoggá tette... Biztosan lett volna valaki, aki szereti egy életen át, aki anyává tette volna... De belőle nem lett más, mint egy egyre bomlottabb elme által végzetesen behatárolt létű, szánalmas lény...

Ha valaki találkozok vele az utcán ne a tébolyodott lényt lássa benne, hanem próbálja megfogni a kezét és hiába zavarosak a szemei, nézzen bele és mondja neki, hogy Isten irgalma végtelen, neki is lehet megváltás, Isten nem ezeket a végtelen bűnös káromkodásait fogja nézni, hanem azt az ártatlan kislányt inkább, amely időben még emberlétű volt..."

1
https://nega.blogstar.hu/./pages/nega/contents/blog/20123/pics/lead_800x600.jpg
baloldali,liberális,menekült,miklya anna,negativista,ütésváltás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Varjú
Varjú 2015-09-07 14:32:29
Én nem gyűlöllek....csupán a következőt küldöm Neked, aki gyűlöl engem és gyűlöli saját nemzetét...Radnóti Miklós és Én magam sem tudhatom, hogy mit jelent Neked e tájék, de nekünk Szülőhazánk! Ha Te itt nem érzed Otthon magad, akkor a MIGRÁNSOKKAL együtt, menj tovább békével...

Ezt az utat választottam (https://www.facebook.com/notes/varj%C3%BA-zolt%C3%A1n/ezt-az-utat-v%C3%A1lasztottam/847332298667966)
ELSŐSORBAN AZOKNAK A FIGYELMÉBE, AKIK A NEMZETÜNKET MEGOSZTÓ POLITIKA ELLEN VANNAK! NEKED..IGEN NEKED!!! AKI MEG MAGÁRA ISMER!!! NEKED MEG, MEG KELL ÉRTSD, HOGY....A NEMZETTÁRSAD NEM ELLENSÉGED...VELE ÖSSZETARTOZOL!!!
Ezt az utat választottam és nem azért mert könnyűnek találtam, hogy mérsékeljem haragom és indulatom...ne a szélekről kiabáljak, miközben nem látom, hogy középen mi zajlik...Mérsékelt jobboldalinak bélyegeznek! Alulról, felülről egyaránt, mint ahogy a szélekről balról illetve jobbról is ezt teszik...mert aki nincs velünk az ugye ellenünk.. De kérdem Én, ha Isten van velem, Ki lehet ellenem? De ez is túl egyszerű lenne így, sarkosítva mert ez lenne persze az egyszerű és talán a kényelmes is...Győzzön hát az Ego, kiáltsunk fel mindannyian és törjünk lándzsát!....De kérdem Én Ki ellen és Mi mellett, vagy Kiért és Mi ellen? Még ha csak verbálisan is török ellened...vagy Te teszed ellenem, hogy is nyújthatunk utána egymásnak kezet? Ide születtünk, ugyan nem kértük senkitől, de ha már Itt vagyunk, nem tagadhatjuk meg Önmagunk és Önmagad...ha hátat fordítasz annak akihez és ahová tartozol....úgy leszel igazán Hontalan...Én nem gondolok rád a ként, hogy kinek fia, lánya vagy, nem gondolom rólad hogy kevesebb lennél és Nálad több vagyok. Te is kérdezd meg magad...ha nem teszed, tisztelik majd akaratod az Égiek, de lesz idő mikor már hiába kérdezed...Ezt az Utat választottam, mert szeretném hinni, nem az számít honnan jöttél és Kinek fia, lánya vagy...ember légy és ha EMBER vagy... Ne tagadd meg Önmagad!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?